Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat Cana İle Tekrar Görüşmeye...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat Cana İle Tekrar Görüşmeye Başlıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 7. yeni bölümüyle 27 mayıs perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nalan’la Sedat’ın, öpüşürken çekilen fotoğrafı gazetelere manşet olur. Feride, Nalan’ı odaya kapatıp önce döver. Sonra eski usul yöntemleriyle ona bir şeyler içirir. Fenalaşan Nalan’ın yardımına Muzo koşar. Camdaki Kız 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sedat, Cana ile tekrar görüşmeye başlıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Sedat Cana İle Tekrar Görüşmeye Başlıyor!

Camdaki Kız 7. bölüm 2. fragmanında; Feride, Nalan’ı odasına kapatıp düğüne kadar onun Sedat’la görüşmesini yasaklıyor. Sedat, ailesine bir an önce Nalan’la evlenmek istediğini söylüyor. Bu arada Cana ile tekrar görüşmeye başlıyor. Nalan’ın penceresinin önüne tekneyle giden Sedat, ona sevdiğini söylüyor. O sırada düğmesini düşürüyor. Feride, o düğmenin Sedat’a ait olduğunu anlıyor.

İşte Camdaki Kız 7. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Rafet, Nalan’ı torunlarının annesi olarak görür ve onu kaybetmemek için ona çok değerli sürprizler hazırlar. Adil beyi arayıp kızıyla düğün alışverişine çıkmak için izin alır. Feride, bu duruma karşı çıksa da Adil izin verir. Nalan, gider. Ancak Feride, Sedat gelirse hemen oradan ayrılması için onu tembihler.

Rafet, Nalan’ı bir arsaya götürür. O değerli arsanın tapusunun yarısını ona verdiğini, bundan sonra iş ortağı olduğunu söyler. Nalan, bu hediyeyi kabul etmek istemez. Ama Rafet’in ısrarıyla kabul etmek zorunda kalır. Rafet, daha sonra onu bir galeriye götürür ve beğendiği arabayı almasını ister.

Nalan, arabalardan birini seçmek zorunda kalır. Sedat’da, oraya gelir ve en pahalı arabayı kendisine seçer. Rafet, daha sonra Sedat’dan Nalan’ı kuyumcuya götürmesini ve mücevher beğenmesini ister. Nalan, sade bir kolye seçer. Sedat, kendisine saat ve bir de kadın kolyesi alır.

Feride, takip cihazından Feride’yi bulup eve getirir. Sedat ise, Nalan’dan ayrılır ayrılmaz, kuyumcudaki kızla randevulaşır ve ona diğer kolyeyi hediye etmek üzereyken Cana gelir. Hemen kızı oradan uzaklaştırır. Gülcihan, 40 senedir evli olduğunu ve kocasının üzerine en ufak bir tapu vermediği için çok bozulur.

Rafet’den gizli evin tapusunu üzerine almaya çalışır. Bu durumu öğrenen Rafet, çok sinirlenir. Gülcihan, bir mektup bırakıp evi terk etmiş gibi yapar. Evin gizli bölmesinde saklanır. Rafet, Gülcihan’ın gitmesi karşısında hiç bir şey yapmaz. Tako, Gülcihan’ı gizle yerinde yakalar.

Nalan, annesinden gizli Billur’un gazına gelip Sedat’la yemeğe çıkar. Yemekten ayrılırken onu öper. Feride, kızını öpüşürken yakalar.

Camdaki Kız 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’la Öpüşmenin Bedelini Ağır…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler