Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat'la Öpüşmenin Bedelini Ağır...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’la Öpüşmenin Bedelini Ağır Ödüyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Rafet, Nalan’a çok değerli bir arsayı hediye ediyor. Bunu duyan Gülcihan, çok bozuluyor ve numaradan evi terk ediyor. Nalan, Billur’un gazına gelip Sedat’la öpüşüyor. Feride, kızını öpüşürken görüyor. Camdaki Kız 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan, Sedat’la öpüşmenin bedelini ağır ödüyor.

Perşembe Dizileri 2020

Nalan Sedat’la Öpüşmenin Bedelini Ağır Ödüyor!

Camdaki Kız 7. bölüm 1. fragmanında; Nalan’la Sedat’ın, öpüşürken çekilen fotoğrafı gazetelere manşet oluyor. Feride, Nalan’ı odaya kapatıp önce dövüyor. Sonra eski usul yöntemleriyle ona bir şeyler içiriyor. İçtikleri şeyler Nalan’ın sağlığını bozuyor. Fenalaşan Nalan’ın yardımına Muzo koşuyor.

İşte Camdaki Kız 7. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rafet, Nalan’ı torunlarının annesi olarak görüyor ve onu kaybetmemek için ona çok değerli sürprizler hazırlıyor. Adil beyi arayıp kızıyla düğün alışverişine çıkmak için izin alıyor. Feride, bu duruma karşı çıksa da Adil izin veriyor. Nalan, gidiyor. Ancak Feride, Sedat gelirse hemen oradan ayrılması için onu tembihliyor.

Rafet, Nalan’ı bir arsaya götürüyor. O değerli arsanın tapusunun yarısını ona verdiğini, bundan sonra iş ortağı olduğunu söylüyor. Nalan, bu hediyeyi kabul etmek istemiyor. Ama Rafet’in ısrarıyla kabul etmek zorunda kalıyor. Rafet, daha sonra onu bir galeriye götürüyor ve beğendiği arabayı almasını istiyor.

Nalan, arabalardan birini seçmek zorunda kalıyor. Sedat’da, oraya geliyor ve en pahalı arabayı kendisine seçiyor. Rafet, daha sonra Sedat’dan Nalan’ı kuyumcuya götürmesini ve mücevher beğenmesini istiyor. Nalan, sade bir kolye seçiyor. Sedat, kendisine saat ve bir de kadın kolyesi alıyor.

Feride, takip cihazından Feride’yi bulup eve getiriyor. Sedat ise, Nalan’dan ayrılır ayrılmaz, kuyumcudaki kızla randevulaşıyor ve ona diğer kolyeyi hediye etmek üzereyken Cana geliyor. Hemen kızı oradan uzaklaştırıyor. Gülcihan, 40 senedir evli olduğunu ve kocasının üzerine en ufak bir tapu vermediği için çok bozuluyor.

Rafet’den gizli evin tapusunu üzerine almaya çalışıyor. Bu durumu öğrenen Rafet, çok sinirleniyor. Gülcihan, bir mektup bırakıp evi terk etmiş gibi yapıyor. Evin gizli bölmesinde saklanıyor. Rafet, Gülcihan’ın gitmesi karşısında hiç bir şey yapmıyor. Tako, Gülcihan’ı gizle yerinde yakalıyor.

Nalan, annesinden gizli Billur’un gazına gelip Sedat’la yemeğe çıkıyor. Yemekten ayrılırken onu öpüyor. Feride, kızını öpüşürken yakalıyor.

Camdaki Kız 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Annesinin Kurallarını Çiğniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler