Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 98. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Ümit'i Vuruyor Mu?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 98. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Ümit’i Vuruyor Mu?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 98. yeni bölümüyle 27 mayıs perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Züleyha, Demir’in ihanetini öğrendikten sonra ona bir şey belli etmez. Şirket hisselerini satıp onu terk etmeyi planlar. Müjgan, İstanbul’a taşınmaya karar verir. Ancak, bindiği uçak düşer. Bir Zamanlar Çukurova 98. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Demir, Ümit’i vuruyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Demir Ümit’i Vuruyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 98. bölüm 1. fragmanında; Züleyha’nın bindiği vapur hareket ediyor. Demir, Züleyha’ya yetişemiyor. Müjgan, uçak kazasında hayatını kaybediyor. Fikret, Müjgan’ın arkasından göz yaşı döküyor. Ümit, Demir’den hamile olduğunu söylüyor. Demir, silahını alıp Ümit’in karşısına çıkıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 98. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1396193309303975944

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 97. BÖLÜM ÖZETİ!

Müjgan, kendisine inanmayan Züleyha’ya, Ümit ile Demir’in fotoğrafını gösterir. Züleyha ona, durumu bildiğini kendisinin Yılmaz’ın yasını tuttuğu zamanlarda onunla kısa bir ilişki yaşadığını söyler.

Aslında öğrendiği olayla şok olan Züleyha, Ümit’in kendisiyle arkadaşlık kurup masasına oturmasını tahammül edemez. Ama kimseye bu durumu öğrendiğini belli etmez. Hemen, kendi üzerine olan şirketin yüzde yirmi beşlik hisseyi el altından satar.

Hisseleri alan kişiyi ise öğrenmek bile istemez. Çocuklarını alıp Kıbrıs’a yerleşmek ister. Müjgan’a, İstanbul’dan iyi bir hastaneden bir teklif gelir. Önce Müjgan, teklifi ret eder. Ama Fikret’in Ümit’le telefonla konuştuktan sonra buluştuğunu görünce fikrini değiştirir.

Fikret, Ümit’le buluşup tekrar Demir’i bitirmek için birbirlerine söz verir. Demir, çiftliğine düzenlenen saldırıyı Fikret’in olduğundan emin olur. Ancak, bunu ispat edemez. İstanbul’a gitmek için Fekeli’den izin alır. Fekeli, Müjgan’a sunulan teklifi kimin yaptığını duyunca işin içinde Lütfiye’nin olduğunu anlar.

Ama Müjgan’a engel olmaz. Müjgan, Kerem Ali’yi, onlara bırakıp ev tutmak için İstanbul’a gitmek için uçağa biner. Fekeli, onu uğurlar. Müjgan’ın İstanbul’a gideceğini duyan Fikret, ona evlenmek teklifi etmek için yüzük alıp hazırlar. Durumu eve gidip Fekeli ve teyzesiyle konuşur. Onlar Fikret’in ciddi olduğunu görünce bu evliliği onaylar.

Ancak, radyoda duydukları anonsta Adana’dan İstanbul’a kalkan uçağın düştüğünü öğrenip yıkılırlar. Züleyha, tüm hazırlıklarını yaptıktan sonra Ümit’le yüzleşir. Ona, kocasıyla ilişki kurup nasıl sofrasına oturduğunun hesabını sorar.

Daha sonra Sevda’ya gideceğini söyleyip yola çıkar. Sevda, dayanamayıp durumu Demir’e anlatır. Demir, Züleyha’yı durdurmak için Mersin’e gider. Züleyha’nın gitmesine engel olmak ister. Ancak, güvenlik ona engel olur.

Bir Zamanlar Çukurova 98. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Züleyha’yı Durdurabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler