Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Han'ın Bu Yaptığını Affedemiyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Han’ın Bu Yaptığını Affedemiyor!

TRT 1’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 35. yeni bölümüyle 25 mayıs salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Bayram’la Gülben, Esat’ı hastaneye götürür. Gülben, orada kiriz geçirir. Safiye, Naci’yle konuşup az bir ömrü kaldığını öğrenir. Ancak kabul etmez. Safiye, Han’ın Naci’ye yaptıklarını öğrenir. Masumlar Apartmanı 35. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safiye,, Han’ın bu yaptığını affedemiyor.

Salı Dizileri 2020

Safiye Han’ın Bu Yaptığını Affedemiyor!

Masumlar Apartmanı 35. bölüm 1. fragmanında; Safiye, Han’ın yaptığını öğrendikten sonra ondan bunun hesabını soruyor. Han, Naci’yi kazan dairesine kapattığını ablasının İnce’ye söylemesinden korkmaya başlıyor. Çöp toplamaya çıkmayan Han, geceleri tekrar çöp toplamaya çıkmaya başlıyor. Safiye, Naci’yi tedavi olması için ikna etmeye çalışıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 35. bölüm 1. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Anıl, Esat’ı yaraladıktan sonra kaçar. Gülben, Esat’ın öldüğünü zannedip başında donup kalır. Bayram, Gülben’in yardımına koşar. Gülben’le birlikte Esat’ı hastaneye götürür. Hastanede Gülben, kriz geçirir. Doktorlar onu sakinleştirmek için iğne yapmak zorunda kalır.

Gülben, aldığı sakinleştiriciyle Esat’ın yanındaki yatakta uyumaya başlar. Bayram, Han’ı arayıp durumu bildirir. Safiye, Naci’yle çatıya çıkıp konuşur. Naci, hastalığı hakkında ona pek bir şey anlatmak istemese de Safiye, öğrenmek ister. O sırada Gülben’in hastanede olduğunu öğrenir.

Han, Gülben’i yarı baygın eve getirir. Esat, kendisine gelir. Anıl’dan şikayetçi olur. Gülben, Anıl’a çok acır ve onun tutuklanmasını istemez. Polisler Anıl’ı yakalayıp tutuklar. Gülben, Anıl’ı tutuklattığı için Esat’a çok kızar. Esat, Gülben’le konuşmak için Esra’dan yardım ister.

Esra, Gülben’i yanına çağırıp Esat’la görüştürür. Han, eve geldiğinde Naci’yi görünce şok olur. Safiye’yle konuşunca onun ablasına bir şey anlatmadığını anlayıp rahatlar. Naci’nin İnci’ye bir şey anlatmasından daha da korkar.

Safiye, Naci’yle konuşup onun hastalığını kabul etmez ve iyileşmesi için elinden geleni yapacağını söyler. Ona, odasını temizleyip her gün yemeklerini yapıp getireceğini söyler. Ondan, kızı için yaşamasını ister. İnci, Naci ile karşılaşır.

Naci, İnci’ye Han’ın doktora gitmeyi bıraktığını söyler. Han, onların yanına gidip Naci’ye çıkışır. Ona, İnci’ye ne anlattığını sorar. İnci, Han’a doktora gitmeyi bıraktığını öğrendiğini, iyileşmeden ondan çocuk yapmayı düşünmediğini söyleyip gider.

Han, Naci’ye İnci’ye ne anlattığını sorar. Oda, kendisini kazan dairesine kapattığını, klarnet çaldığı sırada Safiye’yi akıl hastası yerine koyduğunu anlatmadığını söyler. Naci’nin otel odasını temizlemek için dışarı çıkan Safiye, onların konuşmalarını duyar.

Masumlar Apartmanı 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Han’ın Naci’ye Yaptıklarını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler