Ana SayfaDizilerKefaret 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe Sude'ye Babaannesi Olduğunu Açıklıyor!

İlgili Postlar

Kefaret 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe Sude’ye Babaannesi Olduğunu Açıklıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 27. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sinan ile Emre, Ali’yi alıp Amerikan polisine teslim ediyor. Ayşe, üzüntüden beyin kanaması geçiriyor. Zeynep, Ayşe’nin sakladığı mektubu bulup gerçekleri öğreniyor. Kefaret 28. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ayşe Sude’ye, babaannesi olduğunu açıklıyor.

Pazar Dizileri 2020

Ayşe Sude’ye Babaannesi Olduğunu Açıklıyor!

Kefaret 28. bölüm 1. fragmanında; Sinan, Mehdi’nin adamları tarafından kaçırılıyor. Ayşe, yeminini bozup Sude’ye, babaannesi olduğunu söylüyor. Selena, Sude’yi alıp götürmeye çalışıyor. Sinan, Mehdi’nin adamlarının elinden kurtuluyor. Zeynep, Münevver’in boş konuşmalarına artık son vermesini istiyor.

İşte Kefaret 28. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET 27. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sude, kendisine gelince Selana’ya kötü davranıyor. Selana, onu kendisine karşı doldurduğunu düşünüp Zeynep’in bir daha hastaneye gelmesini istemiyor. Sinan ile Emre, Amerika’da 500 kişiyi dolandırmaktan aranan Ali’yi alıp yeni atanan amirlerine teslim ediyor.

Ali’yi Amerikan polisine teslim etmek Emre ile Sinan’a düşüyor. Onu Amerikan polisine teslim ederken fotoğraflarını çekip basında yayımlanmasını sağlıyorlar. Mehdi, Sinan’ın evini basıyor. Zeynep, çocuklarla birlikte Kadir’in evine sığınıyor. Münevver, Ayşe hanımı istemiyor.

Sürekli onu kıracak kelimeler konuşuyor. Ayşe, verdiği yemini bozamadığı için üzüntüden beyin kanaması geçiriyor. Ahmet, onun ameliyatıyla bizzat ilgileniyor. Meltem, Alp’i her aradığında onun Zeynep’in yanında olmasından rahatsız oluyor. Zeynep’in yanına gidip ona yeni kreşinde iş teklif ediyor.

Şule, Arzu’yu buluyor ve kaçak hayat sürmeye başlıyorlar. Ahmet, Arzu’ya ulaşamıyor. Selana, bir gün sonra Sude’yle Amerika’ya gitmeye hazırlanıyor. Zeynep, Ayşe’nın sakladığı mektubu alıp çantasına koyuyor. Bir fırsatını bulup Selena’nın çantasından pasaportları alıyor.

Sinan, görevine dönüyor. Ancak, yeni amiri onun bir süre kimseye belli etmemesini istiyor. Kadir, durakta Sinan’a iş veriyor. Sinan, taksi şoförlüğü yapmaya başlıyor. Mehdi’nin adamları Sinan’ı ele geçirmek için fırsat kolluyor. Sonunda müşteri gibi taksiye binen Mehdi’nin adamı Sinan’a silah çekip onu götürüyor.

Zeynep, Ayşe’nin yanına gidip Sude’ye gerçeklerin söylemesini istiyor. Ayşe, aslında Sabri’nin öz annesidir. Yasak ilişkiden olduğu için büyük bir yemin etmiştir ve kendi öz çocuğunun dadısı olarak hayatını sürmüştür. Sude, Ayşe’nin yanına geliyor.

 Kefaret 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Hanımın Gizli Sırrı Ne?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler