Ana SayfaDizilerKefaret 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Hanımın Gizli Sırrı Ne?

İlgili Postlar

Kefaret 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Hanımın Gizli Sırrı Ne?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 27. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep, Ayşe hanım ve çocuklarla birlikte Sinan’ın evine yerleşir. Sinan, taksicilik yapmaya başlar. Zeynep’te, Meltem’in kreşinde işe başlar. Ayşe, eve birilerinin saldırdığı haberini verir. Zeynep, Ayşe hanımın odasında bir mektup bulur. Kefaret 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ayşe hanımın gizli sırrı ne?

Pazar Dizileri 2020

Ayşe Hanımın Gizli Sırrı Ne?

Kefaret 27. bölüm 2. fragmanında; Zeynep, Sude’yi görmeye gittiğinde yine kovuluyor. Sinan ile Emre, Ali’yi hastaneden uzaklaştırıp konuşturmaya çalışıyor. Ayşe hanımın sırları olduğu anlaşılıyor. Bu sırlar Sude’yi kurtarabilecek mi?

İşte Kefaret 27. bölüm 2. fragmanı…

KEFARET 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sinan, tayininin uzak bir yere çıktığını ve kendisinin de bunu kabul etmeyip istifa ettiğini Zeynep’ten gizliyor. Zeynep, Sinan’ın hallerinden onun kendisinden bir şeyler sakladığını anlıyor. Emre’yi arayıp Sinan’ın işinden istifa ettiğini öğreniyor. Sinan, tayininin çıkmasının altında Mehdi’nin olduğunu anlıyor.

Müşteşar’la Mehdi’nin bağlantısını öğrenip onunla buluşuyor. Sinan, Müşteşar’a deşifre etmemek için bir hafta süre veriyor. Eğer, işinden istifa etmezse onu deşifre edeceğini söylüyor. Bahri’nin eşi Emine, yıllar sonra hamile kalmanın mutluluğunu yaşıyor ve eşini arayıp müjde veriyor.

Emine, yolda saldırıya uğrayıp hastaneye kaldırılıyor. Bahri, hastaneye gittiğinde bebeğini kaybettiğini öğreniyor. Mehdi, Bahri’yi arayıp geçmiş olsun diliyor. Bahri, bu işin içinde de Mehdi’nin olduğunu öğreniyor. Alp’le birlikte Mehdi’nin ve oğlunun yaptığı yolsuzlukları basına veriyor.

Selana, Mehdi’yi avukatlıktan azlediyor. Ama Ali’den peşini kurtaramıyor. Mahkeme günü geliyor. Hakim, Sude’nin velayetini Selena’ya veriyor. Bunu duyan Zeynep, fenalık geçiriyor. Sude’de, bayılıyor ve ambulansla hastaneye kaldırılıyor. Ali, ambulansa binen Zeynep’i yaka paşa dışarı atıyor.

Ahmet, Arzu’yu bulmak için her gün onun mahallesine gidiyor. Arzu’nun tanıdıkları Ahmet’e her seferinde dayak atıp gönderiyor. Ahmet, Arzu’ya ulaşana kadar her gün onu aramaya bir mahalleye gidiyor.

Zeynep, Ahmet’ten Sude’yle ilgilenmesini istiyor. Sude’nin zatürre olduğu anlaşılıyor. Zeynep, çiftliği boşaltıp Münevver’in evine yerleşiyor. Gizlice hastaneye gidip Suda’yi görmek istiyor. Ancak Ali, Zeynep’i hastaneden dışarı atıyor.

Kefaret 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep’in Bulduğu Mektupta Ne Yazıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler