Ana SayfaDizilerHekimoğlu 51. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! İpek Ateş'e Olan Duygularını İtiraf...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 51. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! İpek Ateş’e Olan Duygularını İtiraf Edecek Mi?

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, 51. final bölümüyle 25 mayıs salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hastaneye hayalet gören bir hasta gelir. Memoli, işinden kovulduktan sonra İpek’in yanına gelir. İpek Memoli’ye, Hekimoğlu’nun kopyası olduğunu, ona kimsenin onu işe almayacağını söyler. Ateş, İpek’e kur yapmaya başlar. Hekimoğlu 51. bölüm 2. fragmanı yayında, İpek, Ateş’e olan duygularını itiraf edecek mi?

Salı Dizileri 2020

İpek Ateş’e Olan Duygularını İtiraf Edecek Mi?

Hekimoğlu 51. bölüm final fragmanında; Ateş, İpek’ten duygularını itiraf etmesini istiyor. Bunu kendisinden önce onun itiraf etmesi için elinden geleni yapıyor.

İşte Hekimoğlu 51. bölüm 2. final fragmanı…

HEKİMOĞLU 50. BÖLÜM ÖZETİ!

Bakıcı köpeğiyle birlikte yaşayan SMA hastası genç bayılır. Baygın halde hastaneye getirilir. Ateş, dosyayı alıp ekibine verir. Onları iki gruba ayırır ve vakayı hangi takım daha önce çözerse ekipte kalacağını, kaybeden takımın ise işine son vereceğini söyler.

Kızlar ekibi, hastanın yurt dışına çıktığını gittiği yerden bir virüs kapmış olabileceğini düşünüp hemen teşhislerini koyar. Ancak hasta, tedaviye cevap vermez. Bu sefer, başka testler yapılmaya başlar. Ateş, vakanın çözüldüğünü düşünüp erkekler takımını işten kovar.

Sonradan kızların teşhisinin doğru olmadığını anlayıp onları geri işe alır. Hastaneye kaza geçirip 97 saniye ölen ve hayata geri döndürülen bir adam gelir. Ateş’in gözü önünde bıçağını çıkarıp prize saplayıp çarpılır. Onunla konuşan Ateş, onun 97 saniye de bir şeyler gördüğü için intihar ettiğini düşünür.

Aynı denemeyi de kendisine yapar. Elinden telefonu düşmeyen doktora mesaj çeker. Ateş, bir dakika sonra hayata geri döner. İpek, Ateş’in yaptığını duyunca onu affetmez. Onu görmeye bile gitmez. Orhan’dan durumunu öğrenince dayanamayıp onu görmeye gider.

O sırada SMA hastası genç hayatını kaybeder. Bunu öğrenen Ateş, genci görmeye gider. Köpeğinde ölmüş olduğunu görür. Ateş, durumu tekrar analiz edip, gence parazit ilaçlarını veren doktorla konuşur ve ona hastanın o ilaçları içip içmediğinden emin olup olmadığını sorar.

Ateş, yerde kenarı kemirilmiş boş ilaç kutusunu bulur. O ilaçları hastanın içmediğini, onun yerine köpeğin yediğini anlar. Kovulmayı bekleyen doktorun yanına giden Ateş, onu kovmaz. Ona, ömrü boyunca bu hatayı bir daha yapmayacağını söyler.

Mehmet Ali, yeni işinde aynı Ateş gibi risk alıp hastasının hayatını kurtarır. Ama, bunu yaptığı için işinden kovulur.

Hekimoğlu 51. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Ateş İle İpek Yakınlaşmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler