Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Kıbrıs Dizisi Final mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi Final mi Yapıyor?

Şu sıralar “Bir zamanlar Kıbrıs” dizisi ile ekranlarda izlediğimiz Pelin Karahan, önceki gün İstinye Park’da objektiflere takıldı. Rol aldığı dizi hakkındaki soruları cevaplayan Karahan dizinin sezon finali yapacağını söyledi. Detaylar haberimizin devamında…

Sezon Finali Yapıyor

Şu sıralar “Bir zamanlar Kıbrıs” dizisi ile ekranlarda izlediğimiz Pelin Karahan, önceki gün İstinye Park’da objektiflere takıldı. Dizinin izleyenler tarafından çok beğenildiğini söyleyen  oyuncu, “Setleri çok özlemişim, geri döndüğüm projenin de bu kadar sevilmesi ve desteklenmesi beni çok mutlu ediyor.” dedi.

Kısa süre sonra dizinin sezon finali yapacağını söyleyen Pelin Karahan, “Sezon finalinden sonra Bodrum’a gideceğiz. İnşallah güzel bir yaz tatili geçiririz.” dedi.

Pelin Karahan Senaryoyu Okuyunca Ağladı!

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi Konusu

1963 yılında adanın pastoral coğrafyasında neşeli hayatlarını süren sakız tüccarı Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlaması ile diğer Türk aileler gibi saldırıya uğrar. Birbirlerinden ayrı düşen aile fertleri kasabalarından sürülüp zorunlu bir göçe başlarken ailenin başındaki Kemal Dereli kendi ailesiyle birlikte göç yolundaki binlerce Türk’ün lideri haline gelir.

Kıbrıs’ta yaşam mücadelesi sürerken Türkiye’den adaya gizli görevle yollanan Ankaralı ise Lefkoşa’da olayların seyrini değiştirir. Adada gizli kahramana dönüşen Ankaralı ve ayrı düştüğü nişanlısının hasretle ve yaşam mücadelesi ile harmanlanan aşkı da Dereli ailesinin hikayesi ile iç içe geçer.

Geri zekalı mısınız?

TRT’de ekranlara gelen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, yayınlanan bir sahne ile eleştirilerin odağı oldu. KKTC direnişinde yaşanan bazı çatışmaların, dizide farklı gösterildiği yönündeki iddialar diziyi tartışma konusu haline getirdi. KKTC’nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’ın eski danışmanı Sabahattin İsmail, dizinin yeni bölümüne tepki gösterdi.

İsmail, “Geri zekalı mısınız? Sampson kim ki Denktaş’ın kafasına silah dayayacak. Utanmadan bir de ‘Gerçek bir varoluş hikayesi’ diyorsunuz! Devlet galası bu saçmalıklar için miydi? Bu dizi varoluş mücadelemizi değil, insanları arkadan vuran sivilleri katleden eli kanlı katil Sampson’u aklama ve kahraman yapmak için mi yapıldı? Korkak katil bir yığın yalanla davası için korkmadan mücadele eden liderimiz Denktaş’ı silahla kaçıran bir kahraman olarak gösteriliyor” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler