Ana SayfaÜnlülerPelin Karahan Senaryoyu Okuyunca Ağladı!

İlgili Postlar

Pelin Karahan Senaryoyu Okuyunca Ağladı!

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan oyuncu Pelin Karahan, ‘Dalgalar ve İzler’ adlı sinema filmi ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Proje hakkında konuşan Karahan, “Bir anne-kız hikayesi. Ben anneyim ufak bir kızım var. Onların yaşadığı başından geçen dramatik olayları anlatıyor. Senaryo çok güzel okuyunca duygusal anlar yaşadım. İçinde olmak istediğim bir projeydi” dedi. Banu Zorlu ise, “Pelin Karahan senaryoyu okuyunca ağladı” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Pelin Karahan uzun bir aranın ardından yeniden izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Yapımcılığını Banu Zorlu’nun üstlendiğini senaryosunu Yasemen Zorlu’nun kaleme aldığı, yönetmenlik koltuğunda ise Emre Kavuk’un oturduğu Dalgalar ve İzler adlı sinema filmiyle beyaz perdede boy gösterecek olan Pelin Karahan filmle ilgili duygu ve düşüncelerini aktardı.
Yapımcılığını Banu Zorlu’nun üstlendiği senaryosunu Yasemen Zorlu’nun yazdığı, yönetmen koltuğunda ise yönetmen Emre Kavuk’un oturduğu projede filmin başrollerini; Pelin Karahan, Banu Zorlu, Meral Çetinkaya, Hülya Duyar, Cem Zeynel Kılıç ve Goncagül Sunar paylaşıyor.

“BİR ANNE-KIZ HİKAYESİ”

Karahan filmle ilgili şöyle konuştu: “Bir anne-kız hikayesi. Ben anneyim ufak bir kızım var. Onların yaşadığı başından geçen dramatik olayları anlatıyor. Senaryo çok güzel okuyunca duygusal anlar yaşadım. İçinde olmak istediğim bir projeydi. Gerçek bir hikaye, çok güzel olacak bence. Heyecanlıyız güzel bir filme başladık.”

“PELİN AĞLADI”

Filmin yapımcısı Banu Zorlu ise Karahan’ın oyunculuğunu çok beğendiğini belirtti. Zorlu, “Ben çok heyecanlıyım Pelin’in olmasını çok istiyordum. Görür görmez kanımız kaynadı ruhu melek Pelin’in gerçekten kendi de çok yetenekli. Pelin Karahan senaryoyu okuyunca ağladı. Ben senaryoyu ağlayarak anlatmıştım herkese, gerçek bir hikaye” dedi.
Sette virüse karşı gerekli tedbirleri aldıklarını söyleyen Banu Zorlu, “Ben çok titizim. Kovid-19 testi olmayan burada çalışamaz buraya giremez” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler