Ana SayfaÜnlülerÖykü Çelik Sonunda Aşkını İlan Etti!

İlgili Postlar

Öykü Çelik Sonunda Aşkını İlan Etti!

Oyuncu Öykü Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ilan-ı aşkta bulundu. Güzel oyuncu, İsmail Berhan ile çekildiği karesini kalp emojisiyle paylaştı.

Öykü Çelik kimdir?

Adı bir süredir İsmail Berhan ile anılan güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından kırmızı gül paylaşmış ve sonrasında hemen fotoğrafı silmişti.

Yaptığı ‘mini etek’ açıklamasıyla gündemden düşmeyen Çelik, geçtiğimiz günlerde adının aşk dedikodularına karıştığı İsmail Berhan’la fotoğrafını Instagram’dan paylaştı.

KALP EMOJİSİ DE KOYDU

Arkadaşı Uğurcan Peker’in paylaştığı kareyi sayfasına taşıyan oyuncu, kalp emojisi de koydu. Aşkını ilan eden Çelik, üç gün önce gayrimenkul danışmanının aracıyla hastaneye giderken, objektiflere takılmıştı.

“MİNİ ETEK” AÇIKLAMASI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Pandemi sürecinde yapılan tedbir uyarılarına rağmen katıldığı ev partileriyle gündeme gelen Oyuncu Öykü Çelik, Cihan Şensözlü’nün YouTube kanalında yayınlanan “Sanane Cihanna” programında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Çelik’in “Ben Trabzon Lisesi mezunuyum ve Karadenizliyim.

Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim?” sözlerine tepki gösterildi.

Oyuncu Öykü Çelik’ten Olay Sözler…!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler