Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Miço Sadi İçin Canını Ortaya...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Miço Sadi İçin Canını Ortaya Koyuyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 39. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Eşi, oğlu ve gelinindeki değişikliği gören Nurcihan, Manolya hanımla tanışmaya geliyor. Mitra, Fransa’da erkek arkadaşı tarafından tecavüze uğradığını anlatıyor. Sadi, Miço’yu kovduğu için pişman oluyor. Miço, Sadi için canını ortaya koyuyor.

Cuma Dizileri 2020

Miço Sadi İçin Canını Ortaya Koyuyor!

Kırmızı Oda 40. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Vahit, eşiyle birlikte kliniğe geliyor. Nurcihan, Manolya hanımla tanışmak için geliyor. Doktor hanıma, eşinin, oğlunun ve gelinin çok değiştiğini, onların üzerindeki bu değişikliği sağladığı için onunla tanışmak istediğini söylüyor.

KIRMIZI ODA 39. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Manolya hanım, Nurcihan hanımı tanımak istediğini söylüyor. Nurcihan hanım, çocukluğunu anlatmaya başlıyor. Saray adabıyla büyüdüğünü ve kurallarla dolu bir çocukluk geçirdiğini anlatıyor. Nurcihan hanım, çocukluğunda gördüğü kuralları evde de uygulayıp hayatını eşine ve çocuğuna adadığını anlatıyor.

Manolya hanım, bundan sonra onun kendisi için yaşamasını tavsiye ediyor. Buna, yapmaktan çok hoşlandığı şeyleri yaparak başlamasını tavsiye ediyor. Nurcihan, müzikten hoşlandığını hatırlıyor. Daha sonra Mitra geliyor seansa. Mitra, o günden sonra Zafer’le bir daha görüşmediğini, sadece onunla telefonla görüştüğünü söylüyor.

İnsanlara güveninin yıkılmasına neden olan olayı anlatmak için Mitra çok zorlanıyor. Sonunda anlatıyor. Mitra, Fransa’da okurken bir gençle tanışıyor. Onunla sevgili oluyor. Ancak, sevgilisi bir gün ona tecavüz ediyor. Daha sonra ise bir mesaj yazıp ortadan kayboluyor.

Sadi, kendisini görmeye gelen Miço’yu içeri buyur ediyor. Ancak onun Miço olduğuna inanmıyor. Onu kovmaktan beter ediyor. Onun Miço olduğuna inanmak için o giderken bir şey söylemesini istiyor. O da, Sadi’nin annesinin türküsünü söylüyor. Sadi, Miço’nun o olduğundan emin oluyor.

Ancak, mahseni birilerinin alacağını orayı satıp kurtulmasını tavsiye etmesini hazmedemiyor. Sadi, morali bozuk bir şekilde kliniğe geliyor. Manolya hanım, konuyu değiştirip kendisine Azra’yla tekrar nasıl karşılaştıklarını soruyor. Azra, liseyi bitirdikten sonra İstanbul’a üniversiteye hazırlanmak için dönüyor.

Sadi ile buluşmaya başlıyor. Tabi Hamdi, onların görüştüğünü öğreniyor ve Sadi’yi dinlemeden kapının önüne koyuyor. Hikmet, Miço’nun başına silahını dayıyor. Miço, onun kendisini öldürse de o işi yapmayacağını söylüyor. Onu Sadi’yi öldürmek için zorluyor.

Kırmızı Oda 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nurcihan’da Seansa Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler