Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nurcihan'da Seansa Geliyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nurcihan’da Seansa Geliyor!

Tv 8’in büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Kırmızı Oda, 39. yeni bölümüyle 28 mayıs cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Zafer, Şehrazat’la tanıştığını anlatır. Şehrazat, Almanya’da başlarına gelen olayları anlatır. Sadi, hapishanedeki günlerini anlatır. Miço, çalıştığı Hikmet’in yanına gidip istediğini yapmayacağını söyler. Doğruca Sadi’nin yanına gider. Kırmızı Oda 39. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nurcihan’da, seansa geliyor.

Cuma Dizileri 2020

Nurcihan’da Seansa Geliyor!

Kırmızı Oda 39. bölüm 1. fragmanında; Mitra, başından geçen kötü olayı anlatıyor. Sadi, Azra’nın kendisine nasıl hep destek olduğunu anlatıyor. Hikmet, Miço’nun kendisiyle çalışmadığı için kafasına silahını dayıyor. Nurcihan hanımda seansa gelip doktor hanıma yaşadıklarını anlatıyor.

İşte Kırmızı Oda 39. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 38. BÖLÜM ÖZETİ!

Manolya hanımına ilk olarak Zafer gelir. Zafer, seansa her zamankinden farklı bir şekilde gelir. Manolya, hemen onun hayatını değiştiren bir şeyler olduğunu anlar. Zafer, birisiyle tanıştığını ve onunla yemeğe çıktığını anlatır.

O anlatmaya başlayınca Manolya hanım, o kadının Şehrazat olduğunu anlayınca çok şaşırır. Zafer, Şehrazat’ı anlatırken gözleri parlar. Şehrazat ile babasının ilişkisini bilmeyen Zafer’in, bu ilişki ilerlerse neler yaşayacağını Manolya hanım düşünmeye başlar. Onun ne büyük bir yıkım olacağını düşünmeden edemez.

Daha sonra asıl adı Mitra olan Şehrazat seansa gelir. Mitra, Manolya hanıma yeni biriyle tanıştığını söyler. Daha sonra ona, Berlin’deki günlerini anlatmaya başlar. Mitra, annesi ve erkek kardeşiyle Berlin’e taşınır. Annesi çalışırken Mitra, erkek kardeşiyle ilgilenir. Erkek kardeşi bir gün bir kavgaya karışır ve işlenen cinayet onun üzerine kalır.

Mitra, babasının işlediği cinayeti ört bas edip oralara gitmelerinin ve kardeşinin başına gelenlerin tek sebebinin babası olduğunu düşünür. Sadi, Manolya hanıma hapishanedeki günlerini anlatmaya başlar. Hapse ilk kez giren Sadi, orada yine çocuklara eziyet edildiğini görüp ona engel olmak ister.

Bunları anlatırken Sadi, haftalar sorasında ilk kez panik atak geçirir. Hamdi, ne yapıp ne edip Sadi’yi, hapisten kurtarır. Sadi, toparlandıktan sonra klinikten ayrılır. Manolya hanım, Sadi’yi bu kadar kötüleştiren korkuları olduğunu anlar.

Sadi, ofisinde sazını alıp annesinin türküsünü söylerken, onunla Miço Mehmet isminde birinin görüşmek istediğini öğrenir. Yıllarca gelmesi için ümit ettiği Miço Mehmet, kapısına geldiği için Sadi, ne düşüneceğini bilemez. Şaşırıp kalır.

Kırmızı Oda 39. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi Miço’yu Görünce Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler