Ana SayfaDizilerAlev Alev 28. Bölüm Final Ön İzlemesi Yayında! Çiçek İskender'e Aşkını İlan...

İlgili Postlar

Alev Alev 28. Bölüm Final Ön İzlemesi Yayında! Çiçek İskender’e Aşkını İlan Ediyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Alev Alev, 28. final bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin final bölümünde; Seher, oğluyla Cemre’nin evlenmesine razı olur. İkili, Ozan iyileştikten sonra hemen nikah masasına oturur. Çelebi, hapishaneyi boylar. Çiçek, İskender’i sevdiğini anlar. Ama yinede onu, polise ihbar eder. Alev Alev 28. bölüm final ön izlemesi yayınlandı. Çiçek, İskender’e aşkını ilan ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çiçek İskender’e Aşkını İlan Ediyor!

Alev Alev 28. final bölümü ön izlemesinde; İskender, kendisini hapse attırdığı için Çiçek’i affetmiyor. Onunla görüşmek istemiyor. Çiçek, o günden sonra uyuyamadığını eğer cezasını çekerse bir şansları olabileceğini ve onu çok sevdiğini söylüyor.

İşte Alev Alev 28. final bölümü ön izlemesi…

ALEV ALEV 27. BÖLÜM ÖZETİ!

Ozan’ın vurulduğunu duyan Cemre, yoldan geri döner. Ağır yaralanan Ozan, hastaneye kaldırılır. Yolda, kalbi duran Ozan, tekrar hayata döner. Hemen ameliyata alınır. Tomris, Ozan’ın ameliyatına bizzat kendisi girer.

Seher’e, acı haber ulaşır. Hastanede Cemre’ye gören Seher, sinir krizleri geçirip, oğlunun başına gelenlerden onu sorumlu tutar. Cemre, ona hak verip hastaneden çıkar. Çelebi’nin kendisine ve kızına zarar vermesine korktuğu için önce, hastanenin güvenliğine sığınır.

Daha sonra emniyete gidip Korkut baş komiserden yardım ister. Oda, başvurusunun bir haftaya kadar anca sonuçlanacağını söyleyince Cemre, çareye emniyetin önüne oturmakta bulur. Onun kızıyla fotoğrafını çeken birisi sosyal medyaya yayar. Fotoğrafı gören kadınlar Cemre’ye destek olmak için emniyetin önüne akın eder.

Ömer, Ozan’ın intikamını almak için Çelebi’yi bulup öldürmek ister. Rüya, onun silah bulmaya çalıştığını duyup Korkut komiserden yardım ister. Ömer, İskender’i bulup onunla konuşur. İskender’de, abisinin onun kadar bulunmasını istediğini söyler ve onu bulmak için birlikte hareket ederler.

Çelebi, annesinin yanına gidip kaçmak için mücevherlerini ister. Mücevherleri alıp kaçmak için tekneye giderken İskender ile Ömer’i görür. Ömer ile İskender, Çelebi’nin peşine düşer. Hastaneden Ozan’ın kötü olduğu haberi gelince Ömer ile İskender, hastaneye gider.

Ozan’a kan lazım olur. İskender, Ozan’a kanını verip herkesin güvenini kazanır. İskender, annesinin abisini kaçırmak için yardım edeceğini anlayıp Korkut komiseri arar. Annesini ve abisini ihbar eder. Çelebi, tam yakalanmışken bir hamleyle yerdeki silahı alıp annesini rehin alarak polislerin elinden kurtulur.

Ancak, bindikleri arabanın şoför koltuğunda Ömer’i görünce şok olur. Ömer, Çelebi’yi alıp çöplüğe götürür. Daha sonra, silahını ona doğrultur.

Alev Alev 28. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Cemre İle Ozan Evleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler