teensexonline.com
Ana SayfaDizilerAda Masalı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin İlk Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Ada Masalı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin İlk Fragmanı Yayında!

Star Tv’nin yeni yaz dizisi Ada Masalı, bomba gibi geliyor. Dizinin yapımcılığını Ay yapım üstleniyor. Büyük bir merakla beklenen Ada Masalı dizisinin başrollerini; Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz paylaşıyor. Ada Masalı dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde…

Ayça Ayşin Turan kimdir?

Alp Navruz Kimdir?

Ada Masalı Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Star Tv’nin yaza damgasını vuracak dizisi Ada Masalı’nın yayın tarihi belli oldu. Dizi 15 haziran salı günü ilk bölümüyle saat 20:00’da ekrana gelecek. Dizinin 1. bölüm fragmanı büyük ilgi gördü.

İşte Ada Masalı dizisinin ilk fragmanı….

Star Tv’nin, yeni yaz dizisi Ada Masalı’ nın yayın günü belli oldu. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un başrolünü paylaştığı Ay Yapımın yeni romantik yaz dizisi ‘Ada Masalı’, 15 Haziran Salı günü saat 20.00’de Star tv’de ekrana gelecek.

Başrollerinde; Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yer aldığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda ise, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi usta ve genç isimler birlikte yer alıyor.

Ayça Ayşin Turan, en son Arıza dizisinde başrol oynamıştı. Dizinin final yapmasından hemen sonra güzel oyuncu, Ada Masalı dizisinin teklifini kabul etti ve ara vermeden sete döndü. Alp Navruz ise, en son Zümrütüanka dizisinde başrol oynamıştı. Dizinin final yapmasıyla yakışıklı oyuncu Ada Masalı dizisinin teklifini kabul etti.

Ekranların aranan isimlerinden Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz, dizide birbirlerini büyük bir tutkuyla seven iki genci canlandırıyor.

İpek Tenolcay Kimdir?

Nihan Büyükağaç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler