Ana SayfaDiziler"Dilara Gönder ile Ne Haber?" Yakında Haber Global'de!

İlgili Postlar

“Dilara Gönder ile Ne Haber?” Yakında Haber Global’de!

Yepyeni, haber temalı yarışma programı Dilara Gönder ile Ne Haber yakında Haber Global ekranlarında başlıyor. Ekrana ara veren Dilara Gönder, bu yarışmayla ekranlara geri dönüyor. Detaylar haberimizin devamında…

Dilara Gönder Kimdir?

Yakında Haber Global’de Başlıyor!

Yepyeni, haber temalı yarışma programı Dilara Gönder ile Ne Haber yakında Haber Global ekranlarında başlıyor. Her bölüm 4 yarışmacı, 9 kategoriye ait haber temalı sorularla yarışacaklar. Kültür-sanat, dijital dünya-teknoloji, yaşam, magazin, spor, biyografi, dünyadan ve Türkiye’den haberler olmak üzere hayatın her alanından haberlerle ilgili sorular sorulacak. Yarışmacıların kategorilere ait konu başlıklarından gündem ya da arşiv seçme hakkı olacak. Bazı yarışmacılar geçmişte gündem olmuş haberleri daha iyi hatırlarken bazısı ise bugünün haberlerinde daha iddialı olacak.

Programın bir bölümünde ise, videolu soru kategorisinde ekranlardan tanıdığımız, ünlü bir isim kendisiyle ilgili soruları yarışmacılara soracak.

Dilara Gönder yeni programıyla ilgili “Ekranlarda bu tarz, farklı bir iş yapmak istiyordum. Ben de farklı, özgün ve istediğim tarzda bir proje olduğuna inandığım için içinde olmak istedim. Haber takip etmeyi seven, bu konuda iddialı olan herkes bu programa katılabilir.” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler