Ana SayfaÜnlülerYasak Elma Oyuncuları Birlikte Tatilde!

İlgili Postlar

Yasak Elma Oyuncuları Birlikte Tatilde!

FOX TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi final yapmasının ardından dizinin oyuncuları tatilde bir araya geldi. Aralarında tartışma çıkan Eda Ece ve Nesrin Cavadzade’nin pozları dikkat çekti. Detaylar haberimizin devamında…

Samimi Pozlar Dikkat Çekti

Sezon finali yapmasının ardından Yasak Elma dizisinin oyuncuları tatilde bir araya geldi. Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Gülenay Kalkan ve Melisa Doğu birlikte çıktıkları tatili sosyal medya hesaplarından paylaştı. Eda Ece teknedeki pozunu sosyal medya hesabından paylaşarak “Yasak Elma 4. Sezon biter kızlar tatile çıkar! ‘Sex and the City’nin 7. Sezonu için buradayız” notunu ekledi.

Tüm oyuncular Eda Ece’nin paylaşımını tekrar paylaşırken diziden ayrılan Cavadzade, “Beşinci sezonda olmayışımı kutladık” notu ile farklı bir paylaşım yaptı. Ece’ye sarılıp, o anda kendi dudağına ruj sürdüğü fotoğrafı yayınlayan Cavadzade, “Bir ruj markası çıkarıyoruz” notunu düştü.

Ece’yle bakıştıkları fotoğrafı ise oyuncu, “Eda yüzünü gerdirecek, ben dudaklarımı şişireyim” notu ile paylaştı. Son olarak Cavadzade, Ece’nin kendisine öpücük yolladığı kareye, “Öptük” ifadesini kullandı.

Yasak Elma Dizisine Bomba Transfer

Yasak Elma’dan Bombalı Veda!

Yasak Elma 110. bölümünde; Ender ile Yıldız, Hasan Ali’nin oyununu bozup haklarını ona yedirmemek üzere el sıkışıyor. Kaya, Hasan Ali’ye gidip hala beklediği bilançoların eline geçmediğini söylüyor. Oda, hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi hemen ilgileneceğini söylüyor. Kaya’nın eline bilançolar geliyor. Ama Kaya, bilançolar üzerinde oynandığını düşünüyor.

Yasak Elma Sezon Finalinde Yaşananlar

Ender, Yıldız’la buluşup ondan Hasan Ali’nin telefonunu 10 dakikalığına almasını ve Caner’in bir program yükletip onun konuşmalarını dinleyeceklerini söylüyor. Yıldız, Hasan Ali’nin yanına gidip onu akşam yemeğine davet ediyor. Bir daha onu üzecek bir şey yapmamak içinde söz veriyor.

Yemekte Hasan Ali, telefonunu ceketinin içine koyuyor. Yıldız, Aysel’den kaloriferleri sonuna kadar açmasını istiyor. Herkes terleyince de Yıldız, Hasan Ali’nin ceketini çıkarmasını sağlıyor. Telefonu ceketten alıp Caner’e veriyor. Caner, programı yükletirken Sadai gelip Hasan Ali’ye ulaşamadıklarını söylüyor.

Yıldız, Hasan Ali’ye Caner’in telefonunu veriyor. Telefonu şarja takıyor. Caner telefonu getirip yerine koyarken Sadai’ye yakalanıyor. Hasan Ali, Yıldız ile Ender’in iş birliği yapıp telefonuna bir şey yüklediklerini anlıyor ve hemen telefonu denize attırıyor. Ender, şirketin mali işlerden sorumlu olan kişiyi buluyor.

Onun hakkında araştırma yapıyor ve adamın yasak ilişkisi olduğunu öğreniyor. Onu yanına çağırıp tehdit edip bilançoların aslını istiyor. Adam Ender’e aynı bilançoyu getiriyor. Ender ile Kaya, bu işte bir terslik olduğunu anlıyor. Hasan Ali, onların yapacaklarını tahmin edip onlara oyun içinde oyun oynuyor.

Zehra’yı da işin içine sokacaklarını bilen Hasan Ali, evden gittikten sonra onların eve gelip kasanın içindeki evrakları almaya çalışacaklarını anlayıp bekliyor. Onlar kasanın başındayken Yıldız ile Ender’i basıyor. Ancak, o kişilerin onlar olmadığını görüyor. Yıldız ile Ender, Hasan Ali’nin arkasından beliriyor. O sırada bir saat sesi duyuyorlar ve bomba patlıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler