Ana SayfaDizilerYasak Elma Dizisine Bomba Transfer

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisine Bomba Transfer

Geçtiğimiz bölüm Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade’nin Yasak Elma dizisine vedasının ardından yeni bir oyuncu diziye dahil oldu. Detaylar haberimizin devamında…

Ece Dizdar kimdir?

Bomba Transfer!

Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’un paylaştığı Yasak Elma dizisinde son bölümde Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade veda etmişti.

Medyapım, başarılı oyuncu Ece Dizdar’ın Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil olduğunu açıkladı. Ece Dizdar’ın dizide hangi karaktere hayat vereceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Son Bölümde Yaşananlar

Kaya, Şahika’nın ölümünden sonra onun şirket hisselerini satıp ülkeyi terk etmek istiyor. Hasan Ali ile konuşup, ondan bazı şirketle ilgili belgeler istiyor. Hasan Ali, şirketi zarar yapıyormuş gibi gösterip Kaya’ya hisseleri ucuza satma peşine düşüyor. Kaya’nın istediği belgeler, bir türlü eline geçmeyince işin içinde başka şeyler olduğunu düşünmeye başlıyor.

Ender, Kaya’nın gitmesini istemiyor. Ona yakınlaşmak için elinden geleni yapıyor. Kaya’da, Ender’e karşı boş olmadığı için ikili tekrar barışıp birlikte olmaya başlıyor. Yıldız, yalan söylemeye yemin ettikten sonra, bu sefer her keze onun hakkında ne düşünüyorsa söylemeye başlıyor.

Bu yüzden, herkes onun eski halini özlüyor. Televizyonda, fenomen bir dizi çıkıyor. Herkesin onu izlediğini öğrenen Asuman, diziyi izleyince kendi hayatları olduğunu anlıyor. Ender ile Yıldız, durumu anlayınca Aysel’in konakta yaşananları parkta bir kadına anlattığını onunda, senaryo yazdığını öğreniyor.

Hasan Ali, Feride’yle tekrar barışıp evlenmek istiyor. Çağatay’la konuşup kendisiyle annesini barıştırmak için ondan yardım istiyor. Hasan Ali, hastalanma numarası yapıp Feride’nin yanına gelmesini sağlıyor. Çağatay ile Yıldız’ın oynadığı oyun sayesinde.

Televizyonda, Yıldız’ın fenomen dizinin kendi hayat hikayesi olduğu haberini görünce, Hasan Ali gerçekten hastalanıyor. Çağatay’ın haberi olmadan Yıldız’ı odasına çağırıp, yaptıklarının hesabını soruyor.

Yasak Elma 109. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Kaya İle Ender Barışıyor!

Yıldız, morali bozuk bir vaziyette oradan ayrılırken Ender’le karşılaşıyor. Ender ona, Hasan Ali’nin şirketin zarar yaptığını göstermeye çalıştığını ve o şirkette oğlunun da hisseleri olduğunu söylüyor. Ona, Hasan Ali’ye karşı iş birliği yapmayı teklif ediyor. Yıldız’da, kabul ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler