Ana SayfaÜnlülerBurak Sergen Sosyal Medyadan Seslendi

İlgili Postlar

Burak Sergen Sosyal Medyadan Seslendi

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Sadakatsiz’de rol alan Burak Sergen, bir ay önce evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve koronavirüs tedavisi görmeye başlamıştı. Sergen geçtiğimiz gün taburcu oldu ve sevenlerine sosyal medya hesabından seslendi. Detaylar haberimizin devamında…

Burak Sergen Kimdir?

Hepinize Minnet Borçluyum

Koronavirüs tedavisi için yoğunbakımda bir süredir tedavi gören oyuncu sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı;

‘Hepinize ne kadar teşekkür etsem az… Ailem, nişanlım, oğlum, setteki güzel dostlarım, sevenlerim, menajerim, tanıdığım tanımadığım herkes dualarınızı esirgemediğiniz. Hep güzel enerjiler gönderdiğiniz için size minnet borçluyum… Hep birlikte sağlıklı ve güzel günlere… Eksik olmayın. Ve hep yanımda olan ben uyurken nişanlıma oğluma aileme desteğini esirgemeyen dostlarıma isimleri tek tek yazamadığım için affınıza sığınıyorum Teşekkürlerim minnetim çok fazla… İyi ki varsınız. Dua ve enerjinizi eksik etmeyin.’

Seren Serengil ‘in Burak Sergen Yorumu Şoke Etti

Neler Olmuştu?

60 yaşında olan oyuncu yoğun bakıma kaldırılmıştı. Sanatçının instagram hesabından yapılan açıklamada “Burak Bey’in iki covid testi de negatif çıkmıştır. Kendisi akciğerlerinde enfeksiyon olduğundan ve solunum güçlüğünden dolayı yoğun bakımda gözetim altındadır.” ifadeleri kullanılmıştı.

Oyuncunun sağlık durumu ile ilgili nişanlısı Nihan Ünsal, “Kendisinin durumunda bir değişiklik yok, stabil. Yeniden yapılan koronavirüs testleri negatif çıktı. Tedavisi yoğun bakımda devam ediyor” açıklamasını yapmıştı.

Burak Sergen’in Son Durumunu Nişanlısı Anlattı…

Sadakatsiz adlı televizyon dizisinin başrol oyuncularından olan usta oyuncu Burak Sergen, yaklaşık 3 hafta önce 11 Nisan Pazartesi günü yaşadığı evde fenalaşması üzerine apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Yakalandığı Covid-19 a bağlı akciğer enfeksiyonu ile solunumyolları sorunu oluştuğu yaşadığı belirlenen  usta oyuncunun entübe olduğu haberi magazin camiasını üzüntüye boğmuştu.

“Daha İyi Solunuma Ulaşabilmesi Adına Entübe Edilmiştir”

Burak Sergen’in eski eşi olan Işıl Sergen, “Hastaneden son aldığımız bilgi doğrultusunda Burak, bilinci açıkken kendisinin de bilgilendirilmesi sonucunda daha iyi solunuma ulaşabilmesi adına entübe edilmiştir” ifadelerini kullanmıştı.

“En Yakın Zamanda Aramıza Döneceğine İnanıyorum”

Oyuncu Burak Sergen’in nişanlısı olan Nihan Ünsal, ünlü sanatçının bugünki son sağlık durumuyla ilgili sosyal medya sayfasından açıklama yaptı.

Nihan Ünsal şu ifadelere yer verdi;

“Burak’ın durumunda değişiklik yok. Hala yoğun bakımda entübe durumunda. Büyük bir umutla doktorlardan gelecek iyi bir haberi bekliyoruz. Burak’ın en yakın zamanda aramıza döneceğine inanıyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler