Ana SayfaÜnlülerAkrep 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferda Ahmet'i Zehirliyor!

İlgili Postlar

Akrep 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferda Ahmet’i Zehirliyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 23. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Merve, Efe’yi ağır yaralı bir şekilde hastaneye yetiştirir. Ahmet, Efe’nin ölmediğini öğrenince ölmesi için emir verir. Perihan, Ferda’yla konuşup Ahmet’ten kurtulmak için yeni bir plan yapar. Akrep 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ferda, Ahmet’i zehirliyor.

Ferda Ahmet’i Zehirliyor!

Akrep 23. bölüm 2. fragmanında; Perihan, Ferda’ya akrep zehri verip onunla Ahmet’i öldürmesini istiyor. Ferda, Ahmet’in evlenme teklifini kabul etmiş gibi görünüp ona, zehirli içeceği içiriyor. Duru, anneannesini yatakta hareketsiz yatarken buluyor. Perihan, ölüyor mu?

İşte Akrep 23. bölüm 2. fragmanı..

AKREP 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Aras, Duru’yla Ahmte’in otel odasında görüştüğünü duyduktan sonra onu yanlış anlar ve gidip Ayşem’le öpüşür. Ahmet, o anları güvenlik kamerasından izleyip Aras’ı yanına getirtir. Aras’a, kızının giyeceği gelinliği Duru’ya giydirirse olacaklardan korkmasını söyler.

Duru’nun masum olduğuna inanan Aras, çıkmazda kalıp Ayşem’in yanına gidip onunla evlenmek istediğini söyler. Ayşem, evlenme teklifine çok sevinir. Ferda, annesinin gerçekten hasta olup olmadığını öğrenmek için onu hastaneye götürür. Onun gerçekten ölmek üzere olduğunu öğrendikten sonra teklifini kabul eder.

Perihan, Ferda’yı akşam yemeğe davet eder. Merve, onun eve gelmesini istemez. Efe, Merve ile konuşup ondan ayrılır. Merve, çok üzgün bir şekilde Ayşem’in yanına gidip olanları ona anlatır. Aile akşam yemekte bir araya gelir.

Ferda annesine, Ahmet’in işini Efe’nin bitireceğini anlatırken Merve konuşmaları duyar. Ahmet, Efe’nin gönderdiği konuma gitmek için hazırlanırken Merve gelir. Ona, Efe’nin yanına gitmemesini ister. Ama Ahmet, dinlemeyip gider. Efe, Ahmet’i ormanlık bir arazide bekler.

Merve, taksiyle peşlerinden gider. Efe Ahmet’e, silahını atmasını ve kapışmayı teklif eder. Ahmet, silahını yere koyup kim önce silahı alırsa diğerini öldüreceğini söyler. Efe, Ahmet’i yere yığıp silahı alır. Ancak, silahın boş olduğunu görünce Ahmet’in oyununa geldiğini anlar.

Ahmet Efe’ye, bunu ona kim yaptırdığını sorar. Söylemeyince de onu iki yerinden vurur. Merve, onu yaralı bir şekilde bulup hastaneye yetişmeye çalışır. Ahmet ise, soluğu Ferda’nın yanında alır.

Akrep 23. bölüm 1. fragmanı yayında! Perihan ile Ferda Ahmet’ten kurtulabilecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler