Ana SayfaKimdirRami Narin Kimdir?

İlgili Postlar

Rami Narin Kimdir?

Türk oyuncu olan Rami Narin Kimdir? Rami Narin kaç yaşında ? Rami Narin diziler nelerdir? Rami Narin filmleri nelerdir? Rami Narin aslen nereli? Rami Narin hangi burç? Rami Narin hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

1 Ocak Doğumlu Ünlüler

Rami Narin Kaç Yaşında? Rami Narin Aslen Nereli? Rami Narin Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Rami Narin, 1 ocak 1990 yılında Hatay’da dünyaya gelmiştir. Aslen Hataylı olan başarılı oyuncu oğlak burcudur.

Oğlak Burcu Ünlüler

Rami Narin Kimdir?

Başarılı oyuncu Rami Narin, 1 ocak 1990 yılında Hatay’da dünyaya gelmiştir. Hatay da İlkokul ve Ortaokul hatta lise ve üniversiteyi Hatay da yapmıştır. Üniversiteyi Özel Zengin Kolejini tamamlamış daha sonra İstanbul Beykent Üniversitesinde eğitim hayatını sürdürmüştür. Ayrıca tiyatro eğitimi de alan yakışıklı oyuncu günümüzde rol aldığı diziler ile dikkatleri üzerine çekmektedir. 2014 yılında Ezra, 2018 yılında ise Ağlama Anne isimli dizilerde rol aldı. Ezra dizisinde Taylan, Ağlama Anne dizisinde ise Salih karakterini canlandırmıştır. 2019 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek isimli dizinin oyuncu kadrosunda dahil oldu. Ezra dizisinde Taylan, Ağlama Anne dizisinde ise Salih karakterini canlandırmıştır.

Rami Narin Rol Aldığı Diziler

  • 2014 – Ezra
  • 2018 – Ağlama Anne
  • 2019 – Benim Adım Melek
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler