Ana SayfaDizilerÇukur 4. Sezon 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şahram'ın Baskını Kanlı Bitiyor!

İlgili Postlar

Çukur 4. Sezon 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Şahram’ın Baskını Kanlı Bitiyor!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 4. sezon 37. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Amca Cumali, Şahram’ı çağırıyor ve Çukur’a saldırmak için onların zayıf anını kolluyor. Koçovalı kardeşler, amcalarının Erdenetler’den aldığı fabrika, galeri ve kargo şirketini ele geçiriyor. Yamaç, Efsun’la evleniyor. Düğünden dönüşte Şahram, adamlarıyla mahalleyi basıyor. Şahram’ın baskını kanlı bitiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Şahram’ın Baskını Kanlı Bitiyor!

Çukur 4. sezon 38. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Amca Cumali, helikopterle kaçıp gizli bir eve yerleşiyor. Şahram’ı çağırıp onlardan intikam almak için zaman kolluyor. Onların, kendisini korkup kaçtığını zannetmelerini istiyor. Hiç ummadıkları bir anda karşılarına çıkıp onlardan intikam almayı bekliyor.

ÇUKUR 4. SEZON 37. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yamaç, ağabeylerini kahvede topluyor. Onlara, Kulkan’ın videosunu tekrar izletiyor. Bundan sonra Çukur’da, silah ticareti yapmalarına gerek olmayacağını, artık kan dökülmeyeceğini söylüyor. Erdenet’lerin ve Baykal’ın mallarının üzerine çöken amcalarından o şirketleri geri almak için harekete geçiyorlar.

Bir kimya fabrikası, kargo şirketi ve Baykal’ın galerisini bulup oraları geri alıyorlar. Çukur’da yaşayanları oraya işçi olarak yerleştiriyorlar. Sultan, Efsun’dan gizli Masal’ı seviyor. Efsun bilse de sesini çıkarmıyor. Sultan, bir tencere yemek yapıp oğullarının olduğu eve gidiyor.

Yamaç, annesini masaya buyur ediyor. Efsun, Sultan’ın masaya oturmasına karşı çıkmıyor. Ayşe, kızının ölümünü unutamıyor. Vaktini hep yatakta geçiriyor. Yamaç, Efsun’a yüzük alıp evlenme teklif ediyor. Ona bir düğün hazırlıyor. Tüm aile Efsun ile Yamaç’ın düğününde eski günlerdeki gibi bir araya gelip eğleniyorlar.

Yasmin, hamile olduğunu anlayıp Akın’a baba olacağının müjdesini veriyor. Akın, amcasının düğününde herkese baba olacağını açıklıyor. Kardeşler halay çekip eğleniyor. Düğün bittikten sonra herkes evlerine dağılıyor.

Yamaç, Efsun da yanındayken arabasıyla silahlı saldırıya uğruyor. Hemen Efsun’u arabadan indirip diğer kadın ve çocuklarla birlikte emniyetli bir eve yerleştiriyor. Daha sonra kardeşlerin karşısına Şahram ve adamları çıkıyor. Şahram, Koçovalı kardeşlerin gözü önünde Salim’i vurup öldürüyor.

Koçovalı kardeşler ile Şahram ve adamları karşı karşıya geliyor. İki tarafı da büyük bir savaş bekliyor.

 Çukur Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu! Çukur Ne Zaman Final Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler