Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Naci'yi Kızıyla Buluşturuyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Naci’yi Kızıyla Buluşturuyor!

TRT1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 35. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye, Han’ın Naci’yi kazan dairesine kapattığını öğrendikten sonra onu affedemiyor. Naci’yle konuşup onu tedavi olmaya ikna etmeye çalışıyor. Naci, tedavi olmayı kabul etmiyor. Safiye, Naci’yi kızıyla buluşturuyor.

Salı Dizileri 2020

Safiye Naci’yi Kızıyla Buluşturuyor!

Masumlar Apartmanı 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Safiye Han’a, hasta adamı nasıl kazan dairesine kapatabildiğini soruyor. Han, ablasına onu tedavi etmek için oraya kapattığını anlatıyor. Ancak Safiye ona, inanamıyor. Han, bu olanları İnci duyarsa ne yapacağını düşünmeye başlıyor.

MASUMLAR APARTMANI 35. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Naci ile konuşuyor. Onun İnci’ye, sadece kliniğe gitmeyi bıraktığını öğreniyor. Kendisini affettirmek için İnci’yi alıp kliniğe götürüyor. Doktorun yanında Anıl’ın başlarına bela olmasından sonra kliniği bıraktığını ve başka bir doktordan randevu aldığını söyleyip İnci’yi inandırıyor.

İnci Han’a, bir daha yalanını yakalarsa onu affetmeyeceğini, ondan çocuk yapmayı düşünmediğini söylüyor. Safiye, Naci’nin odasını temizliyor. Her gün ona, yemekler yapıp götürüyor. Onu tedavi için ikna etmeye çalışıyor. Ama o, son günlerini beraber geçirmek istediğini söylüyor.

Esat, Gülben’le konuşurken onun hiç lunaparka gitmediğini öğreniyor. Han’a da haber verip Gülben’e bir sürpriz hazırlıyor. Gülben, ilk kez lunaparka gidiyor. Lunaparkı kapatan Esat, Gülben’le birlikte eğleniyor. Gülben, ilk kez Esat’a ‘Aşkım’ diye hitap ediyor. Esat, buna çok mutlu oluyor.

Ege, Neriman’a evlenme teklif ediyor. Tüm sınıf bunu duyuyor. Durum müdüründe kulağına gidiyor. Müdür, onları odasına çağırıp durumun doğru olup olmadığını soruyor. Ailelerine durumu açıklayacağını duyunca Neriman fenalaşıyor.

Müdür, Hikmet’i arayıp durumu anlatıyor. Safiye, babasından Neriman’ın evleneceğini duyuyor. Ancak onun, yine hayal gördüğünü zannedip önemsemiyor. Safiye, Naci’yi tedaviye ikna edemeyince eski karısını arıyor.

Onları ikna etmek için İstanbul’a çağırıyor. Safiye, Naci’nin yanına gidip ona yetemediğini, her şeye rağmen yine bunu yapacağını söyleyip gidiyor. Naci, Safiye’nin peşinden koşup ne yapacağını soruyor. O sırada kızıyla annesini görüyor. Tomris, babasının yanına koşup onu çok özlediğini söyleyip sarılıyor.

Masumlar Apartmanı 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Han’ın Bu Yaptığını Affedemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler