Ana SayfaDizilerHekimoğlu Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti!

İlgili Postlar

Hekimoğlu Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti!

Kanal D’nin yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Hastaneye, hayalet gören genç bir kadın geliyor. Ateş ve ekibi, kadının rahatsızlığını bulmak için uğraşıyor. İpek, Memoli’ye tekrar iş teklif ediyor. Ama İpek, Memoli’yi kendisi işe alıyor. Hekimoğlu final bölümüyle ekrana veda etti.

Salı Dizileri 2020

Hekimoğlu Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti!

Adlı tıpta çalışan genç kadın, ölülerin kendisine tecavüz ettiğini zannediyor. Ateş, vakayı alıp ekibine sunuyor. Bu vakayı çözmek için ekip yine birbirleriyle yarışıyor. Kadın, annesinin hayaliyle konuşuyor. Hatta tekerlekli sandalyede yanında köpeği olan birini de gördüğünü söylüyor.

HEKİMOĞLU FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Bu durum herkesin kafasını karıştırırken Ateş, bu duruma inanmıyor. Memoli, işinden kovulduktan sonra bir kaç yere daha iş başvurusunda bulunuyor. Ama hepsi olumsuz sonuçlanıyor. İpek, Ateş’ten gizli Memoli’yi yemeğe davet ediyor. Ona, ret edemeyeceği bir teklifte bulunuyor.

Ama Memoli, İpek’in bu teklifini kabul etmiyor. Ateş’in yeni ekibinden birileri İpek’in Memoli’yle buluştuğunu görüp onların fotoğraflarını çekiyor. Ateş, bu durumu öğreniyor. Gidip İpek’in ağzını arıyor. Ama ondan laf alamıyor.

Memoli, iş bulamayınca İpek’in yanına geliyor. İpek, teklifini kabul etmediği için eski maaşından onu işe alabileceğini söylüyor. Memoli’de kabul ediyor. İrem’in, durumu gittikçe kötüleşiyor. Amber, İrem’in vejeteryan olduğunu öğrenip onun, yediği işlenmemiş tahıllardan hayal görebileceğini söylüyor.

İrem’in, yediği gıdalardan hayal gördüğü ortaya çıkıyor. Ateş, Kadir’in üzerine çok gidiyor. O ise hep alttan alıyor. Orhan ile Ateş, onun patlayıp patlamayacağı konusunda yemeğine iddiaya giriyor. Kadir, en sonunda patlayıp Ateş’e yumruk atıyor. Böylece Orhan, iddiayı kazanmış oluyor.

Ateş, vakanın çözülmesinden sonra ekibinden bir kişinin işine son vereceğini açıklıyor. Herkes nefeslerini tutup onun kararını bekliyor. Kadir, Ateş’i yumrukladığı için kendisinin kovulacağını düşünürken korktuğu başına gelmiyor. Ateş, doktorluk diploması olmayan Eskişehir’i işten kovuyor.

Söz verdiği gibi Ateş, İpek ile Orhan’ı balık yemeğe tekneyle götürüyor. İpek, orada Ateş’in Memoli’yi işe aldığını öğreniyor.

Hekimoğlu 51. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Ateş İle İpek Yakınlaşmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler