Ana SayfaÜnlülerÇukur Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu! Çukur Ne Zaman Final Yapacak?

İlgili Postlar

Çukur Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu! Çukur Ne Zaman Final Yapacak?

Show Tv’nin dört sezondur büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Çukur, bu sezon final yapacak. Dizi 4. sezon 37. bölümüyle 24 mayıs pazartesi günü ekrana gelecek. Çukur dizisinin final tarihi belli oldu. Çukur ne zaman final yapacak? Detaylar haberimizde….

Pazartesi Dizileri 2020

Çukur Dizisinin Final Tarihi Belli Oldu!

Çukur dizisi, Birsen Altuntaş’ın haberine göre üç bölüm sonra final yapacak. Yani dizi 7 haziran pazartesi günü ekranlara veda edecek.

ÇUKUR 4. SEZON 36. BÖLÜM ÖZETİ!

Karaca’nın cesedi bulunur. Ayşe, acı haberi alır. Akın, ablasının gömüldüğü yere gidip sinir krizleri geçirir. Vartolu, tüm olanlardan kendisini suçlu tutup, ailesinin başına daha fazla bela getirmemek için ortadan kaybolur.

Karaca’nın cenazesi gömülür. Ayşe, gözyaşları içinde kızının mezarına kanlı gelinliğini koyar. Sultan, Ayşe’yi teselli etmeye çalışır. Cumali, amcasının uyuşturucu sevkıyatı yaptığı yeri öğrenip tek başına gitmek ister. Yamaç, onu yalnız bırakmaz. Malların tutulduğu yerde çatışma olur.

Damla, mahalleden adamları toplayıp arabalarla oraya götürür. Amca Cumali’nin adamlarını alt eden Koçovalı kardeşler, onun uyuşturucularını ateşe verir. O anları amcanın adamı görüntüleyip ona gönderir. Yamaç, Vartolu’yu bulup onunla konuşur.

Olanlardan onun suçu olmadığını, insan olduğunu ve her insanın hata yapabileceğini söyler. Vartolu, amca Cumali’nin hesabını kesmek için Yamaç’tan araba ister. Yamaç, onu ikna eder ve hep birlikte amcalarının yerini bulmak için bir araya gelirler. Tüm Koçovali kardeşler aynı çatı altına yerleşir.

Ayşe’de, Murtaza’yı terk edip oraya gider. Koçovalılar, bir araya gelip amcalarının adamını bulup kendilerini ona götürmesini ister. Nedim, amca Cumali’ye yerlerini bulduklarını söyler. Amca Cumali arka kapıdan kaçar. Koçovalı kardeşler arayı takip eder. Ancak, arabanın içinden amcaları çıkmaz.

Sadece Nedim, çıkar. Amca Cumali, gittiği yerdeki adamlarına daha fazla adam getirmelerini ister. Vartolu, Nedim’i bir kaç yerinden bıçaklayıp yaralar. Daha sonra Nedim’i, Meke’ye konuşturması için bırakır. Dışarı çıkıp onun kaçmasını beklerler.

Nedim, yaralı bir şekilde oradan kurtulup amca Cumali’nin saklandığı yere gider. Koçovalı kardeşler onu takip edip amcalarının yerini bulur. Yamaç, arabasının müziğini sonuna kadar açar. Amcası sesi duyup kendisini bulduklarını anlar. Koçovalı kardeşler amcasının adamlarıyla kavgaya tutuşur.

Amca Cumali, zaman kazanıp helikopter çağırıp oradan kaçar. Vartolu, içeri girdiğinde Nedim’i alnının ortasından vurup öldürür.

Çukur Dizisi Bu Hafta Neden Yok? Çukur Dizisinin Yeni Bölümü Ne Zaman…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler