Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil "Boşboğazlık Yaptım"

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil “Boşboğazlık Yaptım”

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz gün Yeniköy Sahili’nde gazetecilerle sohbet etti. Erbil Nefise Karatay ile verdiği çıplak poz hakkında yaptığı açıklama için “Boşboğazlık ettim” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

İbrahim Tatlıses Gibi Yürüyorum

Yeniköy sahilinde gazetecilerle sohbet eden Erbil; “Torununa yaşadığı uzaktan görüyorum daha kucağıma alamadım. Allah’tan iki aşımı da oldum. O yüzden daha güvendeyim. Hastaneye gidip yatıyorum. Öncesinde test yaptırıyorlar.” dedi.

Kaçış sendromu hastalığına yakalann ve hala tedavisi devam eden Erbil, yürümesini İbrahim Tatlıses’e benzetti. Erbil, “Biraz yürümemde dengesizlik var. İbrahim Tatlıses gibi yürüyorum. Buna da şükürler olsun.” dedi

Erbil, yeniden ekranlara dönmek istediğini şu sözlerle dile getirdi: “Bir iki teklif var. Ben de istiyorum ekranları, çok özledim. Bir de nostalji olarak Çarkıfelek ile dönersek çok daha anlamlı olur. Haftada iki gün düşünüyorum. Bizim gibi eğlence programları daha cazip hale gelecek.”

Mehmet Ali Erbil ‘den Müjdeli Haber

Türkiye’de Öncü Olalım Dedik

Erbil geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Nefise Karatay ile bir dergiye verdiği çıplak pozdan pişmanlık duyduğunu dile getirmişti. Ünlü komedyen o açıklama için; “Böyle bir açıklamaya gerek yoktu. Benim içimde yıllardır bir vicdan azabıdır. Yaptığım bir yanlıştı. Dünyada bunu sanıyorum Brad Pitt ile Angelina Jolie yapmıştı. Biz de Türkiye’de öncü olalım dedik.” şeklinde konuştu.

Gazetecilerin “Hastanede olduğunuz dönemde Nefise Karatay sizi aradı mı?” sorusuna, “Nefise çok hayırlı bir insandır. Beni değil de kızım Sezin’i aramış, onunla konuşmuş. O vefalıdır, Allah onu hep mutlu etsin” yanıtını vermişti.

Mehmet Ali Erbil’in Nefise Karatay Açıklaması

Erbil Günaydın’a verdiği röportajda “Hayatınıza çok kadın girdi ama Nefise Karatay’la ilişkiniz ve çektirdiğiniz fotoğraflarda çok konuşulmuştu…” sözüne şu şekilde yanıt vermişti;

Çok geride kaldı o ilişki. Şimdi evlendi, hep mutlu olsun isterim. O fotoğraflardan dolayı kendimi çok suçlu hissettim. O fotoğrafların çekilmesinde çok sorumluluğum var. Yurt dışında çiftler böyle fotoğraflar çektiriyordu o yıllarda. Biz de Türkiye’de yapalım demiştik. Ama büyük pişmanlık yaşadım. Ben o fotoğrafları Nefise ile evleneceğim diye çektirmiştim. Evlenmeyeceğimizi hiç düşünmemiştim ki. Zaten evlenmeyi düşünmediğim bir kadını öyle göstermeyi asla istemem. Büyük hataydı o fotoğrafları çektirmek.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler