Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 99. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Sevda'nın Sırrını Öğreniyor...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 99. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir Sevda’nın Sırrını Öğreniyor Mu?

Atv’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 99. yeni bölümüyle 3 haziran perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Züleyha, Kıbrıs’a gider. Demir, onu bulmak için dedektif tutar. Ama Sevda, tehdit mektubu alınca onu gidip getirir. Ümit, çiftliğe gelir. Demir, Ümit’den kurtulmak için onu öldürmek ister. Züleyha Demir’i, affeder. Bir Zamanlar Çukurova 99. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Demir, Sevda’nın sırrını öğreniyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Demir Sevda’nın Sırrını Öğreniyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 99. bölüm 1. fragmanında; Züleyha, Ümit’in Demir’den hamile olduğunu Sevda’ya söylüyor. Sevda, daha fazla başı belaya girmeden Ümit’i Çukurova’dan kaçırmak istiyor. Demir’de, Ümit’in hamile olduğunu öğreniyor. Sevda’nın, Fatma Özden olduğunu öğrenen Demir, ona nereye gittiğini soruyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 99. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1399469286536720389

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 98. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Züleyha’yı geri döndüremez. Züleyha, çocuklarıyla birlikte gidip Kıbrıs’a yerleşir. Sevda’nın odasına bir taş atılır. Taşla atılan mektupta, işledikleri cinayeti bildiğini ve susması karşılığında yüz bin lira istediğini yazar.

Sevda, hemen Züleyha’nın yanına gidip ona durumu anlatır. Onu alıp geri çiftliğe getirir. Demir, Züleyha’yı bulmak için dedektif tutar. Çiftliğe döndüğünde Züleyha’yı görünce çok mutlu olur.

Ancak Ümit’in de orada olduğunu görünce, deliye döner. Ümit’e, hakaretler edip onu çiftlikten kovar. O ise, gitmeden Züleyha’ya, Demir’in kendisine evlenme teklifi ettiğini, aldığı hediyeleri anlatır.

Züleyha, Demir’i affetmeyip başka bir odada yatar. Ümit, içki içip Demir’in şirketinin duvarına onun şerefsiz olduğunu yazmaya çalışır. Fikret, onu engelleyip oteline yerleştirir. Müjgan, hayatını kaybettikten sonra Fikret, Demir’le olan düşmanlığına son vermeye karar verir.

Ümit, Demir’i evden arar. Bu duruma sinirlenen Demir, onu öldüreceğini söyleyip çiftlikten ayrılır. Züleyha, peşinden gidiyor ve Ümit’le konuştuklarını duyar. Demir’in onu, öldürmesine engel olup Demir’i affeder.

Çiftliğe çalışmaya gelen Cumali, Üzüm’ün babası çıkar. Hem de Sevda ile Züleyha’yı, tehdit edip para almaya çalışan kişi.. Şermin, Sevda’nın Ümit’in annesi olduğunu öğrenir. Betül, kocasından boşanıp tekrar Çukurova’ya döner.

Küçük konağı da alıp annesiyle oraya yerleşir. Jandarma gelip, Sevda ile Züleyha’yı cinayet işleme suçundan sorguya alır. Ama bir delil bulamayınca serbest bırakır. Ümit, Züleyha’nın önüne geçer.

Züleyha ona, kendisinden ne istediğini, bu sefer Demir’in onu gerçekten öldüreceğini söyler. Ümit ise, Demir’in çocuğunun annesini öldüremeyeceğini ondan hamile olduğunu söyler.

Bir Zamanlar Çukurova 99. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ümit Demir’den Gerçekten Hamile…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler