Ana SayfaDizilerKahraman Babam Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Kahraman Babam Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Show Tv’nin yeni dizisi Kahraman Babam, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin yapımcılığını 10. Ev üstleniyor. Kahraman Babam dizisinin senaryosunu Meriç Demiray yazdı. Yönetmenliğini ise Osman Kaya üstleniyor. Kahraman Babam dizisinin yayın tarihi belli oldu.

 Görkem Sevindik Kimdir?

 Nilay Deniz Kimdir?

Kahraman Babam Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Kahraman Babam Dizinin tanıtımı büyük ilgi gördü. Merakla beklenen Kahraman Babam dizisi, 14 haziran pazartesi günü ilk bölümüyle saat 20:00’da ekrana gelecek. Dizinin başrollerini Görkem Sevindik ve Nilay Deniz paylaşıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

İşte Kahraman Babam dizisinin ilk fragmanı…

KAHRAMAN BABAM DİZİSİ HAKKINDA!

Daha önce Kırmızı Kamyon ismi ile 31 mart 2021 de izleyicisi karşısına çıkan dizi, yayınlandığı günde, güçlü rakipleri nedeniyle yeteri kadar reyting toplamayı başaramadı. Kırmızı Kamyon dizisi yaz dizisi olarak yayınlanması kararı alınmıştı ve dizi rafa kaldırılmıştı.

Haziran ayında yeni ismi ile yeniden izleyicisi karşısına çıkacak olan Kahraman Babam dizisi Show TV ekranlarında 13 bölüm olarak yayınlanacak. Yaz sonuna kadar devam edecek olan Kahraman Babam dizisi, eğer beklenen reytingleri alabilirse kış sezonunda da devam edecek.

KAHRAMAN BABAM DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Kahraman Babam dizisinin oyuncu kadrosunda; Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Burak Berkay Akgül, Sümeyye Aydoğan, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan ve Bülent Ergün gibi seçkin isimler yer alıyor.

KAHRAMAN BABAM DİZİSİNİN KONUSU!

Kahraman Babam dizisinde Uğur isimli yakışıklı bir itfaiyecinin, sürekli kasti olarak yangın çıkararak sigorta şirketinden para almaya çalışan bir örgüt ile mücadelesi anlatılıyor. Bu acımasız örgüt, Uğur’un eşini kaybetmesini yol açıyor. Uğur’un hayatını mahveden örgüt, psikolojik sorunlar yaşadığı için anneannesi ve dayısı dava açarak Uğur’dan canından çok sevdiği kızı Ömür’ü de koparıyor.

Büyük bir merakla beklenen, Kahraman Babam dizisi 14 haziran pazartesi günü Show Tv ekranlarında, saat 20:00’da ilk bölümüyle izleyenleriyle buluşacak.

Ushan Çakır Kimdir?

Fatih Al Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler