Ana SayfaDizilerMaraşlı 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Savcıya Mehmet İnce Dosyası Ulaşıyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Savcıya Mehmet İnce Dosyası Ulaşıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Maraşlı, 21. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Maraşlı Necati’yi, Savaş’ın adamlarının elinden kurtarıyor. Hilal, Mehmet İnce dosyasını Nevzat’tan savcıya gönderiyor. Maraşlı, asıl kimliğini kendisinden öğrenmesi için Mahur’la buluşuyor. Savcıya, Mehmet İnce dosyası ulaşıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Savcıya Mehmet İnce Dosyası Ulaşıyor!

Maraşlı 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Maraşlı, Mahur’la beraber yola çıkıyor. Güvenli bir yerde durduktan sonra Necati, kendisini Mehmet İnce’nin öldüreceğini duyan Mahur, Maraşlı’ya o kişinin kim olduğunu soruyor.

MARAŞLI 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Maraşlı ise, tanımadığını söylüyor. O sırada Savaş’ın adamları tarafından tekrar saldırıya uğruyorlar. Durumdan Tolga’nın da, haberi oluyor. Mahur ona, Maraşlı’nın abisinin hayatını kurtardığını söylüyor.

Fuat’ın can dostu Namık, Maraşlı’ya yardım etmek istiyor. Ama Hurdacı onu alıp ona, ölüm tuzağı kuruyor. Fuat’ın ise, hastalığı ilerliyor ve hastanelik oluyor. Hastanede Maraşlı’ya tüm gücünü ve kızını emanet ettiğini söylüyor.

Savcı Tolga, Mahur ile Maraşlı’yı samimi bir şekilde görüyor ve kıskançlıktan deliye dönüyor. Her taşın altından çıkan Maraşlı’yı araştırmaya başlıyor. Onun, Mehmet İnce’yle bir bağlantısı olduğunu düşünüyor.

Hilal’i, yanına çağırıp ona Mehmet İnce’nin kim olduğunu soruyor. Oda, Mehmet İnce’nin öldüğünü, gizli bir dosya olduğu için onun dosyasını ona veremeyeceğini söylüyor. Mahur, Maraşlı’yı arayıp onu yanına çağırıyor.

Mahur ile Maraşlı, o geceyi birlikte geçiriyor. Gece Maraşlı, kabuslar içinde uyanıyor. Sabah Hilal Maraşlı’yı, arıyor. Hilal, Mehmet İnce dosyasını savcıya göndermek zorunda olduğunu, onun kimliğinin ifşa olduğunu ve bir an evvel Mahur’a, gerçek kimliğini başkasından duymadan onun açıklamasını tavsiye ediyor.

Savaş, Mehmet İnce dosyasının savcıya verildiğini öğreniyor ve onun eline geçmeden adamlarından o dosyayı eline getirmelerini istiyor. Tolga Mahur’u, arayıp Mehmet İnce dosyasının eline geçeceğini söyleyip ondan, yanına gelmesini istiyor.

Maraşlı Zeliş’ten, Hilal’in kendisine ait dosyayı Nevzat’tan gönderdiğini öğrenip onu buluyor. Ondan dosyayı almak isteyince Mehmet İnce’nin, kendisi olduğunu açıklamak zorunda kalıyor. Ona nasıl öldü gösterildiğini anlatıyor.

Ama Nevzat Maraşlı’ya, dosyayı vermiyor. O sırada Savaş ve adamları orayı basıyor. Çatışmada Maraşlı Nevzat’ı, koruyor ancak, dosyayı ondan alamıyor. Maraşlı Mahur’u, arayıp buluşmak istiyor. O, savcının yanına gitmeden onunla buluşuyor.

Nevzat dosyayı, savcıya iletiyor. Maraşlı, kendisini ona anlatmaya çalışıyor.

Maraşlı 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Maraşlı’nın Mehmet İnce Olduğu Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler