Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Naz'ı Etkilemeyi Başarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Naz’ı Etkilemeyi Başarabilecek Mi?

Kanal D’nin yeni dizisi Aşkın Tarifi, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünde; Fırat, düğün günü evleneceği Asuman tarafından terk ediliyor. Televizyon programın katılan Asuman’ı gören Fırat, Aşk Doktorunun programının konuşmalarını izleyip ondan intikam almak için riskli bir yola çıkıyor. Aşkın Tarifi 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fırat Naz’ı, etkilemeyi başarabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Fırat Naz’ı Etkilemeyi Başarabilecek Mi?

Aşkın Tarifi dizininin 2. bölüm 1. fragmanında; Fırat’ın Naz’ın dudaklarına kondurduğu sürpriz öpücük büyük yankı uyandırıyor. Doktor Aşk ise, bu durumu görmezden gelmeye kalkıyor. Ama, Fırat’ın amacını sorgulamadan edemiyor. Naz, bir anda hayatına giren bu adamın rüzgarına kapılıyor. Fırat, Naz’ı etkilemeyi başarabilecek mi? Dr. Aşk’tan intikamını bu şekilde alabilecek mi?

AŞKIN TARİFİ 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat, düğün günü evleneceği kız Asuman tarafından terk ediliyor. Asuman, Aşk Doktoru programına katılıp neden ayrıldığını anlatıyor. Fırat Asuman’ın, aşk doktoru tarafından terk edildiğini düşünüp ondan intikam almak için bir yola giriyor.

Lüks bir restoran sahibi olan Naz, dr aşkın sevgilisidir. Fırat, sıradan bir kebapçıda çalışırken sırf Naz’la, bir araya gelmek için onun restoranına iş başvurusunda bulunuyor. Naz’la görüşüp onu, kendisinin iyi bir şef olduğuna inandırmaya çalışırken, restoranın şefi, konuşulanları duyup işinden istifa ediyor.

Fırat, ne yapıp ne edip o mutfağa giriyor. Naz’ın, davetinde mutfağa girip onu kurtarıyor. Davetliler ise, Fırat’ın sunumlarından çok memnun kalıyor. Ama Naz Fırat’ı, işten kovuyor. Onunla çektirdiği fotoğrafı ise onu hediye ediyor.

Fırat gecenin bir vakti restorana girip Naz’la karşılaşıyor. Ona, menemen yapıp o saatte onu baştan çıkarmak için elinden geleni yapıyor. Naz’ın kafası karışıyor. Doktor Aşk ise Naz’ı, başka kadınlarla aldatıyor.

Taylan’ın arkadaşı onun Naz’ı, aldattığını biliyor ve bunu Fırat’la paylaşıyor. Onun oyununu ortaya çıkarmak için bir araya geliyorlar. Fırat,Dr Aşk’ın Naz’a, evlenme teklif edeceğini anlıyor. Hemen harekete geçip bir anda Naz’ı, öpüyor.

Herkes,Fırat’ın Naz’ı, öptüğünü görüp fotoğraflarını çekiyor. Böylelikle Fırat, Doktor Aşk’tan intikamını alıyor. Ancak, Naz’a karşı bir şeyler de hissetmeye başlıyor.

Aşkın Tarifi İzleyicisiyle Buluşmak İçin Gün Sayıyor! Dizinin 1. Bölüm 2. Fragmanı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler