Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 37. Bölümüyle Sezon Finali Yaptı! İnci'nin Ölümüyle Han Aklını Yitiriyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 37. Bölümüyle Sezon Finali Yaptı! İnci’nin Ölümüyle Han Aklını Yitiriyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 37. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin sezon finali bölümünde; İnci, hamile olduğunu öğrendikten sonra evi terk ediyor. Han, onunla konuşmaya gidiyor. İnci, Han’a geri dönmeye karar veriyor. Ancak, yolda kaza yapıp Han’ın kollarında son nefesini veriyor. İnci’nin ölümüyle Han, aklını yitiriyor. Akıl hastanesine yatırılıyor.

Salı Dizileri 2020

İnci’nin Ölümüyle Han Aklını Yitiriyor!

Masumlar Apartmanı dizisinin sezon finali bölümünde; İnci, Han’ı terk etmek için valizini topluyor. Han ise onu, gitmemesi için banyoya kilitliyor. İnci, Esra ile buluşup gebelik testi yapıyor. Hamile olduğunu öğrenince de, bir otele yerleşiyor. Onun yerini sadece Naci biliyor.

MASUMLAR APARTMANI 37. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Oda, sadece Safiye’ye İnci’nin yerini söylüyor. Safiye, İnci’yle konuşmaya gidiyor. Onun hamile olduğunu öğreniyor. Ancak Han’a, bir şey söylemiyor. Hikmet, Safiye’nin konuşmasından onun gideceği yeri gazetenin köşesine yazıyor. Oğluna, o adresi gidip karısını getirmesini söylüyor.

Esat, Gülben’in neden telefonlarını açmadığını merak edip kapısına dayanıyor. Gülben ise onunla görüşmüyor. Esat, Esra’dan Gülben’in neden onun telefonlarını açmadığını öğreniyor. Annesiyle buluşup ona, neden Gülben’i kırdığını soruyor.

Ondan Gülben’den özür dilemesini istiyor. Han, İnci’nin yanına gidip konuşuyor. Orada hamilelik testini görüp onun hamile olduğunu öğreniyor. Ama İnci, ona dönmeyeceğini söyleyip arabasına binip gidiyor.

Yolda durup düşünüyor ve çocuğunu babasız büyütmek istemediğini anlıyor. Arabasına binip Han’ın yanına gidecekken yolda feci bir kaza geçiriyor. Han, yolda İnci’yi yaralı bir şekilde yerde yatarken buluyor. Onun kendisine dönmeye karar verdiğini öğreniyor.

Ama İnci, oracıkta hayatını kaybediyor. İnci’nin cenazesi gömülüyor. Han, onun toprağından bir avuç alıp cebine koyuyor. Naci, eski karısı ve kızıyla tedavi olmaya yurt dışına gidiyor. Gitmeden Safiye’yle vedalaşıyor.

Han, akıl hastanesine yatırılıyor. Esat Gülben’e, evlenme teklif ediyor. Gülben ise, ailesini bu halde bırakıp onunla evlenemeyeceğini söylüyor. Safiye, Gülben ve Memduh bey birlikte Han’ı görmeye akıl hastanesine gidiyor. Han ise, sadece ablalarını tanıyor. Üç kardeş hastanenin bahçesinde oturup gazoz içiyor.

Masumlar Apartmanı 37. Bölüm Sezon Finali 2. Fragmanı Yayında! Safiye Naci’yle Vedalaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler