Ana SayfaDizilerAkrep 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferda'dan Acı Haber Geliyor!

İlgili Postlar

Akrep 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferda’dan Acı Haber Geliyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Akrep, 25. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ahmet, Ferda’nın kendisini zehirlediğini ve annesiyle iş birliği içinde olduğunu anlar. Silahını çeken Ahmet, Ferda’ya doğrultuyor. Akrep 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ferda’dan acı haber geliyor.

Perşembe Dizileri 2020

Ferda’dan Acı Haber Geliyor!

Akrep 25. bölüm 2. fragmanında; Perihan, Ferda’nın vurulduğunu öğrenip onun yanına gidiyor. Oraya vardıklarında Ahmet, perişan halde evin önünde oturduğunu görüyorlar. Perihan, kızın ölüp ölmediğini Efe’ye soruyor. O da, üzgün bir şekilde başını sallıyor.

İşte Akrep 25. bölüm 2. fragmanı…

AKREP 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferda, annesinin verdiği zehri Ahmet’e azar azar verir. Ahmet, Ferda’yla yıllar sonra tekrar birlikte olduğu için çok mutlu olur. Ona yüzük alıp evlenme teklif eder. Ferda, onu öldürmek için her gün azar azar zehir vermeye devam eder.

Perihan, Duru’nun kendisinin hasta olmadığını öğrenmezse intihar edeceğini öğrenir. Ayşem, Aras’ın kendisiyle Ahmet’in zoruyla evlenmek istediğini öğrenir. Gidip Duru’yla konuşur. Aras’ın onu sevdiğini, Ahmet’in Aras’ı tehdit ederek kendisiyle evlenmeye zorladığını söyler.

Efe, iyileştikten sonra Merve ile, birlikte marinaya gidip Ahmet’in, Ferda isimli teknesini ateşe verir. Efe ile Merve, bunun kutlamasını yapar. Aras, Ayşem’in yanına gidip ondan özür diler.

Ahmet, Ferda’nın tekrar kendisine döndüğünü zanneder. Ama, ondan şüphelenip telefonunu karıştırır. Mutfakta, kendisini zehirlediği şişeyi bulur. Efe ile Merve, evlenmeye karar verir.

Bunu gidip Ayşem’le, paylaşırlar. Perihan’da, Aras’la Duru’nun evlenme kararını duyup bu kararı onaylar. Ahmet Ferda’nın, kendisini bir oyunun içine soktuğunu öğrenir. Aras ile Duru’nun düğün hazırlıkları tamamlanır.

Ahmet Ferda’ya, sürpriz hazırladığını söyleyip ona mükellef bir sofra hazırlar. Ferda, süslenip Ahmet’in hazırladığı yemeğe iner. Onun verdiği ilacı içeceklerine koyup, o sofrada ikisinden birinin öleceğini söyler.

Ahmet’in adamı, Perihan’ı alı koyuyor ve ona kızının ölümünü ona canlı izletmek ister. Aras ile Duru, nikahlarında anneannesinin olmadığını düşünür. Ahmet Ferda”ya, finali kendisinin yazdığını ve o finalde annesiyle onun olduğunu söyleyip silahını çeker.

Bu arada Duru, Perihan ile Ferda olmadan nikahı yapmak istemez. Onların gelmesini bekler. Ahmet Perihan’ı, görüntülü arar. Ona, kimi seviyorsa onun öleceğini, kendi canı için Ferda’yı feda edip etmediğini sorar.

Akrep 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ahmet Ferda’yı Öldürüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler