Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Düğün Gecesi Kaçıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Düğün Gecesi Kaçıyor!

Kanal D’nin gözde dizisi Camdaki Kız, 9. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin sezon finali bölümünde;Düğün hazırlıkları başlar. Feride, Muzo’yu arayıp onunla düğünün olup olmayacağı konusunda konuşmak istediğini söyler. Cana, bu düğünü bozmak için tüm kozlarını kullanır. Camdaki Kız 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan, düğün gecesi Sedat’ın yanından kaçıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Nalan Düğün Gecesi Kaçıyor!

Camdaki Kız 9. bölüm 2. fragmanında; Sedat ve Nalan’ın düğün günü geliyor. Nalan’a sert davranan Feride biraz olsun yumuşar. Öte yandan Adil, Nalan’a hayatı ile bazı gerçekleri anlatır. Düğünde bile, Cana Sedat’ın peşini bırakmaz. Ancak Feride, Cana’yı boğazlayıp ona cehennemin nasıl bir yer olduğunu göstereceğini söylüyor. Düğün bittikten sonra Nalan, Sedat’ın yanından ayrılıyor ve annesinin yanına gidip ondan yardım istiyor.

İşte Camdaki Kız 9. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Muzaffer, Nalan’ı fenalaşmış bir vaziyette bulur. Hemen aşağı inip Nalan’ın çok kötü olduğunu söyler. Nalan’ın evde olmadığı yalanını söyledikleri için Adil ile Feride, çok bozulur.

Rafet, çocuklarıyla birlikte evlerine döner. Adil, hemen doktor çağırır ve kızının az kalsın öleceğini öğrenir. Nalan, kendisine geldikten sonra ona bunu kimin yaptığını sorar. Feride, onları gizlice dinler. Nalan, annesinin kendisine bitki karışımları içirdiğini söylemez.

Ama Adil bunu Nalan’a, Feride’nin yaptığını anlar. Feride ise, inkar eder. Rafet, Nalan’ın ailesinin kendilerine yalan söyledikleri için onlara çok kızar. Muzaffer babasıyla konuşup, Nalan’ın ailesinin bu yalanına neden garip karşıladıklarını, oysa onları kendilerini Sedat’ın ilişkisini yalanladıklarını hatırlatır.

Gülcihan, Rafet’e yakalanır. Ona hiç evden gitmediğini anlatır. Rafet ise, ona sarılıp affeder. Muzo, düğünü bir an önce yapmalarını ister. Gülcihan’ın gittiği falcı iki hafta içinde imza atılmasından bahseder.

Bunu duyan Gülcihan, Rafet’le konuşup düğünü hemen yapmak istediğini söyler. Cana Sedat’ın, peşini bırakmaz. Sedat onunla konuşup, peşini bırakmasını kendisinin Nalan’ı sevdiğini söyler.

Cana, Nalan’ı arayıp onunla buluşur. Birlikte çektirdiği fotoğrafı Selen’e gönderir. Selen, gidip Cana’yı tehdit eder. Durumu öğrenen Rafet, Cana’nın evine gidip Nalan’dan ve kedilerinden uzak durmasını söyleyip onu tehdit eder.

Adil’i, arayan Rafet, düğün için düşündükleri salona onları davet edier. Cana, otele alınmayınca Sedat’ı arar. Sedat, Cana’ya artık peşlerini bırakmasını ister. Feride, Adil ve Nalan, düğünün olacağı otele gider.

Seçimlerini yaptıktan sonra Selen, düğün dansı için Sedat ile Nalan’a prova yaptırır. O sırada kötü olan Feride, tuvalete gitmek için kalkar. Cana, Feride’nin önüne geçer ve ona, Sedat’la yedi yıldır birlikte olduklarını o gördüğü haberlerin gerçek olduğunu söyler.

Camdaki Kız 9. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayında! Feride Muzo’yla Ne Konuşacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler