Ana SayfaDizilerKardeşlerim 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tiyatro Oyunu Kanlı Mı Bitecek?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tiyatro Oyunu Kanlı Mı Bitecek?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 17. yeni bölümüyle 12 haziran cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Doruk, kendisine gelen görüntülerden sonra babasına gidip bunu neden yaptığının hesabını sorar. Akif, önce Şennur’u, sonra kocasını sorguya çekip videoyu göndereni bulmaya çalışır. Beş parasız kalan Harika, hırsızlık yapar. Akif, göz altına alınır. Kardeşlerim 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tiyatro oyunu kanlı mı bitecek?

Cumartesi Dizileri 2020

Tiyatro Oyunu Kanlı Mı Bitecek?

Kardeşlerim 17. bölüm 2. fragmanında; Tolga, tiyatro oyunundaki oyuncak silahın yerine gerçek silah koyuyor. Berk, durumu öğrenince Tolga’ya karşı çıkıyor. Tolga onu, tiyatro bitene kadar bir yere kapatıyor. Tiyatro başlıyor. Ömer Doruk’u, vuracak mı?

İşte Kardeşlerim 17. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1402353687498997763

KARDEŞLERİM 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Asiye’yi yaralayan kiyi onu hastaneye götürmek için arabaya bindirir. Ama Asiye ile Aybuke, yolda iner. Aybuke, Asiye’nin yarasını silip eve hiçbir şey olmamış gibi gider. Ertesi gün Tolga, onların normal bir şekilde okula gelmelerinden rahatsız olur ve o gün çekilen bir fotoğrafı tüm okulun öğrencilerinin göreceği şekilde gizli bir hesaptan paylaşır.

Tüm okul Asiye ile Aybuke’nin, geceleri eskortluk yaptığını düşünmeye başlar. Bunu öğrenen Doruk, Asiye’ye inanır. Tolga, Harika’yla yakınlık kurmak için onu bir ormana götürüp silahla atış talimleri yaptırır.

Geri dönüşte Harika’yı, elindeki mesajla tehdit edip evine götürmek ister. Harika, yolda iniyor ve hemen Doruk’un evine gider. Ona Asiye’ye, kurulan tuzağı yapanın Tolga olduğunu söyler. Ama bu iyiliğinin karşılığında ondan, Tolga’nın telefonunu ister.

Doruk’da kabul eder. Kadir’e haber verip, hep birlikte Tolga’nın yanına gider. Tolga, onların kendisine saldıracağını düşünüp yaptığı her şeyi itiraf eder. Onlar ise, onun itirafını görüntülü olarak çekip gider. Doruk, Tolga’nın telefonunu alıp söz verdiği gibi Harika’ya vermek ister.

Oğulcan, telefonu alıp Harika’ya götürür. Merak edip içini açtığında onun, kendi kendisini yaraladığı itiraf eden mesajı görüp telefonuna gönderir. Suzan, tüm mal varlığını kaybeder. Evine icra gelir. İki valizle akrabalarını yanına gitmek üzereyken Ömer, Suzan’a, kızının mesajını gösterir.

Suzan Ömer’den, özür diler. Doruk’a, bir mail gelir. O mail de, babasının Asiye’nin babasını öldürdüğü görüntülerini görür.

Kardeşlerim 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Görüntüleri Göndereni Bulmaya Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler