Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nurcihan Mitra'yı Öğreniyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nurcihan Mitra’yı Öğreniyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 41. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Mitra, Zafer’in Vahit’in oğlu olduğunu öğrenir. Zafer’de, Şehrazat’ın kendisini restoranda bırakıp gitmesine anlam veremez. Miço, Sadi’nin Hikmet tarafından tuzağa düşmesini engeller. Kırmızı Oda 41. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nurcihan, Vahit’in ölümünden sonra Mitra’yı öğreniyor.

Cuma Dizileri 2020

Nurcihan Mitra’yı Öğreniyor!

Kırmızı Oda 41. bölüm 1. fragmanında; Vahit’in ölümünden sonra onun mirası açıklanıyor. Nurcihan, kocasının ölümünden sonra onun kendisini Mitra ile aldattığını öğreniyor. Manolya hanımın yanına gidip olanları anlatıyor. O ise, Mitra’nın adını ağzından kaçırıyor. Sadi ile Miço, ölüm kendilerini ayırana kadar beraber olmaya ant içiyor.

İşte Kırmızı Oda 41. bölüm 1. fragmanı…

 

KIRMIZI ODA 40. BÖLÜM ÖZETİ!

İlk seansa Mitra gelir. Manolya hanım onun büyük bir şok yaşadığını anlar. Mitra, Zafer’le yemeğe çıkar. Yemekte Zafer’in telefonu çalar ve Mitra telefonun ekranındaki ismi okur. Vahit beyin Zafer’in babası olduğunu anlar.

Mitra, tuvalete diye masadan kalkıp hemen bir taksiye binip oradan ayrılır. Zafer, onu defalarca kez arasa da Mitra, ona cevap vermez. Mitra, iyi ki Zafer’le ilişkilerinin ilerlemediğini düşünüp şükür eder.

Mitra’dan sonra seansa Zafer gelir. Zafer’de doktor hanıma Şehrazat’la, yemeğe çıktıklarını ve onun kendisine haber vermeden restorandı terk ettiğini büyük bir şokla anlatır.

Aslında Zafer, Nihal’le yakınlaşmak istediğini onunla dışarı çıkmak istediğini, ama onun kabul etmediğini, kendisinin ise ondan sonra Şehrazat’ı arayıp yemeğe çıkma teklif ettiğini itiraf eder.

Bir de, babasından doktor hanıma bir mektup bırakır. Zafer bey, doktor hanıma mektubunda teşekkür edip memlekete dönmeye karar verdiğini yazmıştır. Mektubu okuyan doktor hanım onun iyileşmesine çok sevinir.

Sadi, büyük bir coşkuyla seansına gelir. Manolya hanıma, Miço’yla barıştıklarını söyler. Bir gün Sadi’nin mekanına silahlı saldırı olur. Daha sonra Miço, elindeki silahla Sadi’nin adamını rehin alıp içeri girer.

Hikmet, Sadi’nin yerine oturup ona daha önce hazırladığı sözleşmeyi imzalatmak ister. O sırada Miço, Sadi’nin avucuna leblebi koyar. Ona gözleriyle her şeyin yolunda olduğunu işaret eder. Hikmet, mekanı almak için hazırlattığı sözleşmeyi bulamayınca Miço’nun oyununa geldiğini anlar.

Bu sefer Sadi ona, sözleşme imzalatır. Böylelikle iki çocukluk arkadaşı eski günlerdeki gibi bir araya gelir. Miço, gitmek istiyor. Ama Sadi, onun gitmesine izin vermez. Sadi, daha sonra nasıl Azra ile Hamdi’nin hayatını kurtardığını anlatır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler