Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Miço Sadi'nin Tuzağa Düşmesini Engelliyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 41. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Miço Sadi’nin Tuzağa Düşmesini Engelliyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 40. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mitra, Zafer’in Vahit’in oğlu olduğunu öğreniyor. Zafer’de, Şehrazat’ın kendisini restoranda bırakıp gitmesine anlam veremiyor. Miço, Sadi’nin Hikmet tarafından tuzağa düşmesini engelliyor.

Cuma Dizileri 2020

Miço Sadi’nin Tuzağa Düşmesini Engelliyor!

Kırmızı Oda 41. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İlk seansa Mitra geliyor. Manolya hanım onun büyük bir şok yaşadığını anlıyor. Mitra, Zafer’le yemeğe çıkıyor. Yemekte Zafer’in telefonu çalıyor ve Mitra telefonun ekranındaki ismi okuyor. Vahit beyin Zafer’in babası olduğunu anlıyor.

KIRMIZI ODA 40. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mitra, tuvalete diye masadan kalkıp hemen bir taksiye binip oradan ayrılıyor. Zafer, onu defalarca kez arasa da Mitra, ona cevap vermiyor. Mitra, iyi ki Zafer’le ilişkilerinin ilerlemediğini düşünüp şükür ediyor.

Mitra’dan sonra seansa Zafer geliyor. Zafer’de doktor hanıma Şehrazat’la, yemeğe çıktıklarını ve onun kendisine haber vermeden restorandı terk ettiğini büyük bir şokla anlatıyor.

Aslında Zafer, Nihal’le yakınlaşmak istediğini onunla dışarı çıkmak istediğini, ama onun kabul etmediğini, kendisinin ise ondan sonra Şehrazat’ı arayıp yemeğe çıkma teklif ettiğini itiraf ediyor.

Bir de, babasından doktor hanıma bir mektup bırakıyor. Zafer bey, doktor hanıma mektubunda teşekkür edip memlekete dönmeye karar verdiğini yazmıştır. Mektubu okuyan doktor hanım onun iyileşmesine çok seviniyor.

Sadi, büyük bir coşkuyla seansına geliyor. Manolya hanıma, Miço’yla barıştıklarını söylüyor. Bir gün Sadi’nin mekanına silahlı saldırı oluyor. Daha sonra Miço, elindeki silahla Sadi’nin adamını rehin alıp içeri giriyor.

Hikmet, Sadi’nin yerine oturup ona daha önce hazırladığı sözleşmeyi imzalatmak istiyor. O sırada Miço, Sadi’nin avucuna leblebi koyuyor. Ona gözleriyle her şeyin yolunda olduğunu işaret ediyor. Hikmet, mekanı almak için hazırlattığı sözleşmeyi bulamayınca Miço’nun oyununa geldiğini anlıyor.

Bu sefer Sadi ona, sözleşme imzalatıyor. Böylelikle iki çocukluk arkadaşı eski günlerdeki gibi bir araya geliyor. Miço, gitmek istiyor. Ama Sadi, onun gitmesine izin vermiyor. Sadi, daha sonra nasıl Azra ile Hamdi’nin hayatını kurtardığını anlatıyor.

Kırmızı Oda 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vahit İntihar Mı Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler