Ana SayfaDizilerSon Yaz Sezon Finali Bölümüyle İzleyenleri Ekrana Kilitledi! Canan Ölecek Mi?

İlgili Postlar

Son Yaz Sezon Finali Bölümüyle İzleyenleri Ekrana Kilitledi! Canan Ölecek Mi?

Fox Tv’nin yayınlandığı günden beri büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Son Yaz, 21. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin yayınlanan sezon finali bölümünde; Selim ile Canan, tekrardan güzel bir düğünle evleniyor. Selçuk, Gökhan’ın elinden kurtuluyor. Halil Sadi’nin davasında şahitlik yapmak üzere yola çıkıyor. Ama Halil Sadi, hem Selim’e, hem de Selçuk’a yolda pusu kuruyor. Saldırıda Canan, vuruluyor. Canan ölecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Canan Ölecek Mi?

Son Yaz dizisinin sezon finali bölümü, izleyenleri ekrana kilitledi. Özellikle dizinin final sahnesinde izleyenler göz yaşlarını tutamadı. Dizinin sezon finalinde; Gökhan, Selçuk’u alıp bir tekneye bindiriyor. Oraya Akgün’ü de çağırıyor. Akgün’e, onun bilmesi gereken bir şeyi anlatacağını söylüyor.

SON YAZ 21. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gökhan Selçuk’a, annesini öldürmek için kiralık katil tuttuğunu bildiğini, kendisinin de o ölürken orada olduğunu ve annesini kendisinin vurduğunu söylüyor. Selçuk, hemen Gökhan’ın elindeki silahı alıp onu vuruyor. Gökhan, yaralı bir şekilde denize düşüyor.

Akgün, oraya gittiğinde Gökhan’ın vurulup denize düştüğünü öğreniyor. Selim, tüm arama çalışmalarını başlatıyor. Bir gün sonra Gökhan’ı, yaralı bir şekilde bir balıkçının bulduğunu öğreniyor. Selim Akgün’e, bir zarar gelmemesi için yanından ayırmıyor.

Canan, Selim’le yakınlaştıklarını herkesin bildiğini öğreniyor. Aynı şekilde Selim’de, bu durumu herkesin bildiğini öğreniyor. Canan, Selim’i arayıp onunla konuşmak istediğini söylüyor. Selim, Canan’ın kendisinden ayrılacağını düşünürken ondan evlenme teklifi alıp mutluluktan havalara uçuyor.

İkili hemen nikah hazırlıklarına başlıyor. Soner ile Akgün, onlara muhteşem bir düğün organize ediyor. Daha önce gelinlik giymeyen Canan, gelinliğini Selim’de damatlığını gidiyor. Nikaha iki saat kala Selim, Fatih’le işbirliği yapıp Metin’in babasıyla buluşuyor.

Selim, tüm konuşulanları dinleyip onu Halil Sadi’yle iş yaptığını ispatlayıp tutuklatıyor. Metin’in, babasını tehdit etmesi sayesinde Selim, işine geri dönüyor. Düğünden sonra Selim, ailesiyle birlikte İstanbul’a, Halil Sadi’nin davasına girmek için gidiyor.

Akgün’de, Gökhan’la buluşuyor. Gökhan Akgün’e, annesinin ölümüyle ilgili bilmesi gereken bir şey olduğunu söyleyip gerisini getiremiyor. Silahına davranınca Akgün onu, vurmak zorunda kalıyor. Selçuk, mahkeme için İstanbul’a yola çıkıyor. Halil Sadi’nin adamları onların yolunu değiştirmesini sağlıyor.

Arkadan gelen Selim, Halil Sadi’nin adamları tarafından silahlı saldırıya uğruyor. Saldırıda Canan, başından yaralanıyor. Selim, çaresizce kızından ambulans çağırmasını istiyor. Ama ağır yara alan Canan, Selim’e veda edip kaybettiği çocuğuna kavuşacağını söylüyor.

Son Yaz 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Canan İle Selim’e Sürpriz Düğün!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler