Ana SayfaDizilerSon Yaz 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Canan İle Selim'e Sürpriz Düğün!

İlgili Postlar

Son Yaz 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Canan İle Selim’e Sürpriz Düğün!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Son Yaz, 21. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Canan ile Selim, tekrar evlenmeye karar verir. Akgün Selim’in, hazırlanmasına yardım ederken Yağmur’da, annesini nikaha hazırlar. İkili tekrar nikah masasına oturmanın mutluluğunu yaşar. Son Yaz 21. bölüm 2. sezon finali fragmanı yayınlandı. Canan ile Selim’e, sürpriz düğün geliyor.

Cuma Dizileri 2020

Canan İle Selim’e Sürpriz Düğün!

Son Yaz 21. bölüm 2. sezon finali fragmanında; Canan ile Selim için, sürpriz düğün hazırlanıyor. İkili, ilk kez evleniyormuş gibi büyük bir mutluluk yaşıyor. Akgün, onlara bakıp imreniyor. Gökhan, Selçuk’la kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Akgün, babasını Gökhan’ın elinden kurtaramıyor.

İşte Son Yaz 21. bölüm 2. fragmanı….

SON YAZ 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Akgün, Yağmur’un kaza yaptığını anlayınca hemen kaza yerine gider. Oraya vardığında Yağmur’un Kaan’la birlikte yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldığını öğrenir. Selim, rüşvet alma suçundan sorguya alınır. Metin, o parayı babasından aldığını Selim’in bir alakasının olmadığına dair ifade verir.

Selim, soruşturma bitene kadar görevinden alınır. Karakoldan çıkınca Akgün’den, Yağmur’un kaza yapıp hastaneye kaldırıldığını öğrenir. İç kana geçiren Yağmur, ameliyata alınıyor ve ameliyatı başarılı geçer. Kaan ise, başından yaralanıyor ve beyin kanaması geçirir.

Serap, oğlunun hayati tehlikesi olduğunu öğrenince öfkeden deliye döner. Canan onu, zor sakinleştirir. Gökhan, hastaneden ayrılmaz. Önce Kaan’ı konuşmaması için öldürmeye çalışır. Ama hemşireye yakalanınca Yağmur’un odasının boşalmasını bekler.

Yağmur’un, hatırlamadığını anlayıp olanları hatırlaması için onu kaza yerine götürür. Oda, hatırlamak için gider. Kaan’ın, Fatih’i dövenin Gökhan olduğunu söylediğini hatırlar. Gökhan, Yağmur’u alıp kaçırır. Akgün, yarış yapılan yere gidip güvenlik kameralarından arabasını sabote edenin Gökhan olduğunu görür.

Üzerine Gökhan arar ve Selçuk’u getirirse Yağmur’u vereceğini söyler. Bu durumdan Selim’in de haberi olur ve emniyeti kızının bulunması için seferber eder. Akgün, Selim’den habersiz babasıyla buluşup durumu anlatır.

Selçuk, kendisini koruyan polisi etkisiz hale getirip oradan kaçar. Akgün’ü, bayıltıp Gökhan’ın elinden Yağmur’u kurtarmaya tek başına gider. Selim, Akgün’ü baygın bir şekilde bulur. Birlikte Gökhan’ın Yağmur’u tuttuğu yere doğru gider.

Selçuk, Yağmur’u onun elinden kurtarıp kendi geldiği arabaya binip uzaklaşmasını bekler. Daha sonra Gökhan’a teslim olur. O sırada Selim, Akgün ve Soner oraya yetişir. İki taraf arasına silahlı çatışma olur. Akgün, kendisini ateşin ortasına atar. Ama Gökhan, Selçuk’u arabaya bindirip oradan uzaklaştırır.

 Son Yaz 21. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayında! Canan İle Selim Tekrar…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler