Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Kıbrıs 9. Bölümüyle Sezon Finali Yaptı! Türkiye'den Kıbrıs'a Tam Destek...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Kıbrıs 9. Bölümüyle Sezon Finali Yaptı! Türkiye’den Kıbrıs’a Tam Destek Geliyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs, 9. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin sezon finali bölümünde; Kemal, büyük zorluklarla da olsa karısını ve kızını evine getirmeyi başarıyor. Samsong, yaralı bir şekilde Yunanistan’a kaçıyor. Yunanistan, on bin askeriyle taarruza geçmeye hazırlanıyor. Türkiye’den Kıbrıs’a, tam destek geliyor.

Perşembe Dizileri 2020

Türkiye’den Kıbrıs’a Tam Destek Geliyor!

Bir Zamanlar Kıbrıs 9. bölümünde; Kemal, İnci’yle kızını buluyor. Sandy, ambulansla onlara yardıma geliyor. Son anda Samsong, Kemal’in karısını ve kızını kaçıracağını öğreniyor. Onlara pusu kuruluyor. Kemal, her şeyin bittiğini düşündüğü anda birileri gelip kendisine saldıranları öldürüp onları bir kamyonete bindiriyor.

BİR ZAMANLAR KIBRIS 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Daha sonra Erenköy’e doğru yol alıyorlar. Oraya vardıklarında kendilerini bekleyen teknenin gittiğini gören Kemal, büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Ertesi güne kadar emniyetli bir yerde konaklıyorlar.

Bereli, Sandy’e söz verdiği üzere kardeşlerinin hayatını kurtarıyor. Kardeşlerinden haber alamayan Sandy, onlara ne olduğunun merak ediyor. Samsong, Türkiye’den gelen silah dolu teknedeki adamları öldürüp yüzerek tekneye ulaşıyor.

Bu arada Rumların alı koyduğu 28 erkek çocuğunu kurtarmak için Bereli’yle birlikte Mesude’de gidiyor. Mesude, salgın hastalık olduğunu söyleyip elindeki izin belgesiyle içeri giriyor. Yanlarında götürdükleri genç, çocukların bir kısmını Bereli’ye ulaştırıyor.

Daha sonra çocukların eksik olduğunu anlayan Rum komutan, doktor Mesude’yi rehin alıp oradan kaçmaya çalışıyor. Mesude, son anda kendi canı pahasına çocukları kurtarmak istiyor. Bereli, Rum komutanı vuruyor. Ama Mesude, vurulup hayatını kaybediyor.

28 erkek çocuk kurtarılıyor. Eray’da, bu çatışmada vurulup ölüyor. İki şehit verseler de, çocuklar kurtuluyor. Samsong, Kemal’lleri alacak tekneye binip onları alıyor. Hareket ettikten sonra Kemal’e ateş edip onu vuruyor.

Kemal, yaralı bir şekilde cebindeki bıçağı çıkarıp Samsong’u, bir kaç yerinden yaralıyor. Samsong, tekneyi çalıştırıp Yunanistan’a ulaşıyor. Kemal ve ailesine kurulan tuzağı öğrenen Bereli, hemen onların bulunduğu yere ulaşıyor.

Sandy ile Kemal’i, yaralı bir şekilde hastaneye yetiştiriyor. Samsong Yunanistan’da, tedavi olup iyileşiyor. On bin asker emrine verilip Erenköy’e, saldırmak için hazırlık yapıyor. Bu arada Cengiz Topel’de, komutasındaki askerlerle Kıbrıs’a desteğe gitmek üzere yola çıkıyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs 9. Bölüm Ön İzleme Yayında! Kemal Ailesi İçin Kendisini…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler