Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Kıbrıs 9. Bölüm Ön İzleme Yayında! Kemal Ailesi İçin Kendisini...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Kıbrıs 9. Bölüm Ön İzleme Yayında! Kemal Ailesi İçin Kendisini Feda Mı Edecek?

TRT 1’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs, 9. yeni sezon finali bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Kemal, karısı ve kızını kurtaracağı sırada Rum askerlerine yakalanır. İnci, yurt dışına gitmek istemez. Orada kalıp halkına yardım etmek ister. Saldırıda birisi ölü ve cenaze namazı kılınır. Kemal, ailesi için kendisini feda mı ediyor?

Perşembe Dizileri 2020

Kemal Ailesi İçin Kendisini Feda Mı Edecek?

Bir Zamanlar Kıbrıs 9. bölüm sezon finali ön izlemesinde; Kemal, ailesini tekneye bindirip kaçırırken Samsong geliyor. Onların üzerine ateş açıyor. Kemal, İnci’yle kızını oradan uzaklaştırıp Samsong’un üzerine yürüyor. Samsong, Kemal’i öldürecek mi?

İşte Bir Zamanlar Kıbrıs 9. bölüm sezon finali ön izlemesi…

BİR ZAMANLAR KIBRIS 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Sandi, kardeşleriyle tehdit edilir ve Kıbrıs’tan Rumlar’a haber götürmek zorunda kalır. Erzaklarını almak için Kemal’in tasarladığı bombayla Kıbrıs halkı, yiyeceklerine kavuşur. Ancak Bereli, bu planda yer alıyor ve yaralanır. Kemal, Bereli’nin kim olduğundan emin olur.

Sandi, Bereli’yle konuşmak ister. Ona, kardeşleriyle tehdit edildiğini ve İnci’yi bir odaya kilitlediğini anlatır. O konuşmaları duyan Kemal, içeri girer ve karısının nerede olduğunu sorar.

İnci, oradan kaçıp bir kamyonetin kasasında sabah eder. Kızının sığındığı kişiler tarafından karakola teslim edildiğini görünce, hemen kiliseye sığınıp onlardan yardım ister. Rahibe kılığına girip kızını karakoldan kurtarır.

Rahip ve rahibeler, İnci’yle kızının kaçmasını sağlar. Samsong, bunu anlar. İnci tarafından yaralandıktan sonra, rahibi bulup onu öldürür. İnci ise, eski evini bulur. Kemal, karşıya geçip İnci ile kızını bulur.

Samsong, tüm mahalleyi ateşe verir. Kemal ile İnci, zorda olsa bir fırının kamyonetine binip oradan uzaklaşır. Fırıncı durumu fark edince, Kemal hemen karısı ve kızını alıp oradan uzaklaşıp terk edilmiş bir eve sığınır.

Bayrak radyosundan gelen mesajla gideceği yeri anlar. Hemen bir araba çalıp, İnci ve kızıyla birlikte o istikamete doğru gider. Sandi, ambulans arabasıyla onları alır. Onları Türkiye’ye kaçabilecekleri yere götürür. Ama yolda Rumlar, önlerini keser.

Bir Zamanlar Kıbrıs 9. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayında! Kemal Ölüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler