Ana SayfaDizilerAkrep 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Perihan İle Ferda Ava Giderken Avlanıyor...

İlgili Postlar

Akrep 24. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Perihan İle Ferda Ava Giderken Avlanıyor Mu?

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 24. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferda, Ahmet’i öldüremez. Ayşem, Aras’ın babasının zoruyla kendisine evlenme teklif ettiğini anlar. Duru’ya gidip, Aras’ın onu sevdiğini söyler. Merve ile Efe, Ahmet’in teknesine onu öldürmek için tuzak kurar. Akrep 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Perihan ile Ferda, ava giderken avlanıyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Perihan İle Ferda Ava Giderken Avlanıyor Mu?

Akrep 24. bölüm 2. fragmanında; Duru gelinliği giyip Aras’la evlenme hazırlığı yapıyor. Ayşem ise, her şeyi arkasında bırakıp gitmeyi planlıyor. Ahmet, silahını Ferda’ya doğrultuyor ve finali kendisinin yapacağını söylüyor. Perihan’ın da kafasına silah dayanıyor ve kızıyla tehdit ediliyor.

İşte Akrep 24. bölüm 2. fragmanı…

AKREP 23. BÖLÜM ÖZETİ!

Merve, Efe’yi yaralı bir şekilde hastaneye yetiştirir. Efe, ameliyata alınır. Hastaneye, Perihan ile Ferda’da gelir. Merve, Efe’ye yaptıklarını öğrenip onları affetmez ve onların bundan sonra ailesi olmadığını söyler. Polisler geliyor ve Merve’yi sorguya alır.

Merve, polise kimsenin ismini veremez. Duru, Aras’ın Ayşem’le evleneceğini öğrenip sinir krizleri geçirir. Ferda ile Perihan, Ayşem’le Aras’ın evleneceğini öğrenip ikisi de buna karşı çıkar.

Perihan, fenalık geçirip eve gelir. Duru’yla konuşup o evliliğin gerçekleşmeyeceğini söyler. Ahmet, Efe’nin yaşadığını öğrenir. Adamlarına, onu öldürmeleri için emir verir. Efe polislere, kendisini kimin vurduğunu söylemez.

Ayşem, Aras’ın kendisini sevmediğini ve zorla evlenme teklifi ettiğini anlır. Aras’ta, bunu ona itiraf eder. Perihan Ferda’yla, tekrar ana kız olmak ister. Onunla dertleşip ona sarılır. Ailelerinin selameti için Ahmet’ten kurtulmak için bir plan yapar.

Ferda, Ahmet’i arayıp onunla buluşmak ister. Ahmet, Ferda’nın bu teklifi karşısında heyecanlanır ve onunla buluşmaya gider. Ferda Ahmet’e, çok mükellef sofra hazırlar. Onu sevdiğini söyleyip onu baştan çıkarır.

İçeceğine koyduğu akrep zehrini Ahmet’e içirir. Duru, intihar etmeye karar verir ve anneannesine veda mektubu yazar. Mektupta, oğlunu ona emanet eder. O sırada Perihan, fenalaşır.

Hacer, onun ilaçlarını verip yatırır. Ferda, Ahmet’e zehri verip neler olacağını beklemeye başlar. Daha sonra anneannesinin çok hasta olduğunu öğrenir. Anneannesinin başına gidip onun yatakta hareketsiz yatarken görür. Onun öldüğünü zanneder.

Akrep 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efe Ahmet’den İntikamını Alabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler