Ana SayfaDizilerMaraşlı Dizisi Final Mi Yapacak?

İlgili Postlar

Maraşlı Dizisi Final Mi Yapacak?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Maraşlı’nın final yapacağı haberleri geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Maraşlı ile Mahur, aylar sonra kavuşup hasret giderir. Savcı Tolga, Savaş’la Maraşlı’yı çağırıp onlara Mehmet İnce’nin kim olduğunu sorar. Hurdacı, Savaş’tan Necati’yi öldürmesini ister. Maraşlı, Necati’nin hayatını kurtarır. Hurdacı, Maraşlı’nın babası mı çıkacak? Maraşlı dizisi final mi yapacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Maraşlı Dizisi Final Mi Yapacak?

Maraşlı dizisi, Birsen Altuntaş’ın haberine göre 3 hafta içerisinde final yapma kararı aldı. Ancak dizinin sevenleri bu duruma çok üzüldü. Maraşlı dizisinin final yapmaması için twetler attı. Dizi ile ilgili twetler TT oldu.

MARAŞLI 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahur ile Maraşlı, aylar sonra Fuat’ın evinde karşı karşıya gelir. Maraşlı Mahur’a, kendisinin Mehmet İnce olduğunu söylemez. Aynı rolüne devam ediyor. Fuat Maraşlı’nın, Mahur’a yalan söylememesini ister.

Maraşlı, Mahur’un Mehmet İnce’yi değil Maraşlı’yı sevdiğini söyler. Mahur, Maraşlı’yı Dilara’dan kıskanır. Maraşlı da Mahur’u, Savcı Tolga’dan kıskanır. Tolga, önce Savaşı, sonra Maraşlı’yı yanına çağırır.

Onlara Mehmet İnce’nin kim olduğunu sorar. İkisi de bilmediğini söyler. Fuat, arkadaşlarını toplayıp eğer kendisine bir şey olursa, yerine Maraşlı’nın geçeceğini, kendisine gösterdikleri itibarı ona da göstermelerini ister.

Mahur’un halası, tefeciler tarafından tehdit edilir. Sadık, Maraşlı’dan yardım ister. Mahur’un halası da savcıdan yardım ister. Maraşlı, Fuat ile birlikte vampir İsmet’i bulup bir daha Makbule hanımı rahatsız etmemesini ister.

Ayrıca Fuat ondan on milyon dolar ister. O sırada savcı oraya baskın yapar. Maraşlı’ya, Mahur’un hatırına onu tutuklamadığını söyler. O ise, Maraşlı’nın ismini savcıdan ulu orta ağzına almamasını ister.

Tolga Mahur’a, Maraşlı ile aralarında bir şey geçip geçmediğini sorar. Oda, geçmediğini söyler. Fuat ile Maraşlı, on milyon doları alıp Hurdacı’nın yanına gider. Hurdacı ise, adamını gönderir. Maraşlı, adamın paralara dokunmadığını görüp onun Hurdacı olmadığını anlar.

Hurdacı, parayı koklamadan dokunmadan almayacağından, Maraşlı’da, babasının parayı koklayıp dokunmadan almadığından bahseder. Akıllara ikisinin baba oğul olabileceği gelir. Hurdacı kimliğini, Savaş’ın açık ettiğinden şüphelenir. Ama onunla konuşunca bunu Necati’nin söylemiş olduğunu anlar.

Savaş’tan Necati’yi, öldürmesini ister. Mahur ile Maraşlı, birlikteyken hastaneden haber gelir. Necati’nin, kriz geçirdiğini öğrenen Mahur, Maraşlı ile birlikte hastaneye gider. Necati, silahlı saldırganların elinden kurtarır.

Maraşlı, abisinden kendisini Savaş’ın değil Mehmet İnce’nin öldürmek istediğini duyar. Dönüp Maraşlı’ya, Mehmet İnce’nin kim olduğunu sorar.

Maraşlı 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hurdacı Maraşlı’nın Babası Mı Çıkacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler