Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İnci Han'ı Terk Ediyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? İnci Han’ı Terk Ediyor!

TRT 1’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 36. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tomris, babasına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Gülben, Esat’ın annesinin daveti üzerine onlara yemeğe gidiyor. Ancak Şennur, Gülben’in normal olmadığını anlayıp onunla konuşuyor. Gülben’e, oğluna uygun olmadığını söylüyor. İnci, Han’ı terk ediyor.

Salı Dizileri 2020

İnci Han’ı Terk Ediyor!

Masumlar Apartmanı 37. bölüm sezon finali fragmanı henüz yayınlanmadı. Naci, kızını gördüğüne seviniyor. Ancak Safiye’nin yanına gidip ona, babası gibi sürünerek ölmemek için tedavi olmak istemediğini anlatıyor. Safiye, duyduklarından sonra ona ne diyeceğini bilemiyor.

MASUMLAR APARTMANI 36. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Memduh, İnci’nin huzursuz olduğunu fark edip Han’la buluşuyor. Ona neden İnci’nin, huzursuz olduğunu soruyor. Han, çocuk yapmak istediğini ama İnci’nin karar veremediğini söylüyor. İnci, Han’ın patronunu tehdit ettiğini öğreniyor.

Han, İnci’ye bir daha öyle bir şey yapmayacağı için söz veriyor. Esat’ın memleketten annesi geliyor. Gülben ile Esat, çay bahçesinde buluşuyor. Şennur oğlunu takip edip, Gülben’le tanışıyor. Gülben, onu görünce huzursuz oluyor.

Şennur, emri vaki yapıp Gülben’i akşam yemeğe davet ediyor. Safiye Gülben’e, yemekte nelere dikkat etmesi gerektiğini tek tek anlatıyor. Gülben, yemeğe gidiyor. Yemekte hiçbir şey yiyemiyor. Esat, durumu idare etmeye çalışıyor.

Ama Şennur, Gülben’in normal olmadığını anlıyor. Esat’ın haberi olmadan Gülben’i arayıp evlerine gelmek istediğini söylüyor. Oda kabul etmeyince çay bahçesinde buluşuyorlar. Şennur Gülben’e, onun temizlik hastası olduğunu anladığını, eşine ve çocuklarına bakamayacağını söylüyor.

Büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Gülben, Esat’ın telefonlarına cevap vermiyor. Gidip Anıl’la dertleşiyor. Naci, Safiye’yi Galata Kulesi’ne götürüyor. Orada ona tedavi olmayı kabul ettiğini söylüyor. İnci, Safiye’nin izniyle ilk kez mutfağa girip yemek yapıyor.

Ablasıyla Han’ın aralarında ne geçtiğini anlamak için gidip Naci’yle konuşuyor. Han, İnci’yi Naci’nin kaldığı otelden çıkarken görüyor. Onun her şeyi öğrendiğini düşünüp yine çöp toplamaya gidiyor.

İnci, Han’ın yanına gidip Naci’ye yaptıklarını öğrenmiş gibi yapıyor. Han, Naci’yi iyileştirmek için onu kazan dairesine kapattığını anlatmaya başlıyor. İnci ise, duyduklarından sonra yüzüğü çıkarıp atıyor. Han, onun arkasından gitmemesi için yalvarıyor.

Masumlar Apartmanı 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esat’ın Annesi Gülben’i Yemeğe Çağırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler