Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esat'ın Annesi Gülben'i Yemeğe Çağırıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esat’ın Annesi Gülben’i Yemeğe Çağırıyor!

TRT1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 36. bölümüyle 1 haziran salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Safiye, Han’ın Naci’yi kazan dairesine kapattığını öğrendikten sonra onu affedemez. Naci’yle konuşup onu tedavi olmaya ikna etmeye çalışır. Naci, tedavi olmayı ret eder. Safiye, Naci’yi kızıyla buluşturur. Masumlar Apartmanı 36. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Esat’ın annesi Gülben’i, yemeğe davet ediyor.

Salı Dizileri 2020

Esat’ın Annesi Gülben’i Yemeğe Çağırıyor!

Masumlar Apartmanı 36. bölüm 1. fragmanında; Esat, Gülben’i annesiyle tanıştırıyor. Şennur, Gülben’i yemeğe davet ediyor. Gülben, durumu ablasıyla konuşup evde çalışma yapıyor. Naci, tedavi olmayı kabul ediyor. Gülben, yemeğe gidiyor. Ancak, sofrayı görünce fenalık geçiriyor.

İşte Masumlar Apartmanı 36. bölüm 1. fragmanı…

 

MASUMLAR APARTMANI 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Safiye Han’a, hasta adamı nasıl kazan dairesine kapatabildiğini sorar. Han, ablasına onu tedavi etmek için oraya kapattığını anlatır. Ancak Safiye ona, inanamaz. Han, bu olanları İnci duyarsa ne yapacağını düşünmeye başlar.

Naci ile konuşur. Onun İnci’ye, sadece kliniğe gitmeyi bıraktığını öğrenir. Kendisini affettirmek için İnci’yi alıp kliniğe götürür. Doktorun yanında Anıl’ın başlarına bela olmasından sonra kliniği bıraktığını ve başka bir doktordan randevu aldığını söyleyip İnci’yi inandırır.

İnci Han’a, bir daha yalanını yakalarsa onu affetmeyeceğini, ondan çocuk yapmayı düşünmediğini söyler. Safiye, Naci’nin odasını temizler. Her gün ona, yemekler yapıp götürür. Onu tedavi için ikna etmeye çalışır. Ama o, son günlerini beraber geçirmek istediğini söyler.

Esat, Gülben’le konuşurken onun hiç lunaparka gitmediğini öğrenir. Han’a da haber verip Gülben’e bir sürpriz hazırlar. Gülben, ilk kez lunaparka gider. Lunaparkı kapatan Esat, Gülben’le birlikte eğlenir. Gülben, ilk kez Esat’a ‘Aşkım’ diye hitap eder. Esat, buna çok mutlu olur.

Ege, Neriman’a evlenme teklif eder. Tüm sınıf bunu duyar. Durum müdüründe kulağına gider. Müdür, onları odasına çağırıp durumun doğru olup olmadığını sorar. Ailelerine durumu açıklayacağını duyunca Neriman fenalaşır.

Müdür, Hikmet’i arayıp durumu anlatır. Safiye, babasından Neriman’ın evleneceğini duyar. Ancak onun, yine hayal gördüğünü zannedip önemsemez. Safiye, Naci’yi tedaviye ikna edemeyince eski karısını arar.

Onları ikna etmek için İstanbul’a çağırır. Safiye, Naci’nin yanına gidip ona yetemediğini, her şeye rağmen yine bunu yapacağını söyleyip gider. Naci, Safiye’nin peşinden koşup ne yapacağını sorar. O sırada kızıyla annesini görür. Tomris, babasının yanına koşup onu çok özlediğini söyleyip sarılır.

Masumlar Apartmanı 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Naci’yi Kızıyla Buluşturuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler