Ana SayfaDizilerSadakatsiz 31. Bölüm 3. Sezon Finali Fragmanı Yayında! Asya İle Derin Uçurumdan...

İlgili Postlar

Sadakatsiz 31. Bölüm 3. Sezon Finali Fragmanı Yayında! Asya İle Derin Uçurumdan Yuvarlanıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 31. sezon finali bölümüyle 2 Haziran Çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Derin, Volkan’la ilk tanıştığı günü hatırlar. Aslında Volkan, Derin’den evli olduğunu saklamıştır. Derin, Volkan’la birlikte olduktan sonra tesadüfen onun evli olduğunu öğrenmiştir. Sadakatsiz 31. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Asya ile Derin, uçurumdan yuvarlanıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Asya İle Derin Uçurumdan Yuvarlanıyor!

Sadakatsiz 31. bölüm 3. sezon finali fragmanında; Asya, Derin’in evine gidip onunla görüşmek istediğini söylüyor. Derin, Asya’yla görüşmeyi kabul ediyor. Direksiyonda Derin’in olduğu araba uçurumun ucunda duruyor. Asya ile Derin, arabaya uçurumdan yuvarlanıyor. Tabi eğer bu bir kabus değil ise…

İşte Sadakatsiz 31. bölüm 3. sezon finali fragmanı…

SADAKATSİZ 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, yıllar sonra kapısını çalan babasının eski sevgilisiyle görüşmeyi kabul etmez. Ama Asya hanım, ona gerçekleri anlatmadan Tekirdağ’dan gitmeyeceğini söyleyip ona telefon numarasını verir. Asya, dayanamayıp onu muayenehanesine çağırır.

Asya hanım, babasıyla nişanlıyken onun kendisini Asya’nın annesiyle aldattığını, ona hamile olduğu için babasının ondan ayrılamayıp evlendiğini, annesinin babasından boşanmamak için onunla tehdit ettiğini anlatır.

Asya, o olanları anlatırken Derin’in Volkan’a yaptıkları aklına gelir. Derya, tam Derin’i muayene ederken acil bir hastası gelip yalan söylemekten kurtulur. Turgay’la buluşup olanları ona anlatır. Derin’in, kendisini tehdit edip hamilelik yalanına ortak ettiğini, bunu Asya’yla konuşacağını söyler.

Derya, oradan çıkıp Asya’nın yanına gidip, Derin’in hamile olmadığını ve kendisini yalan söylemeye zorladığını anlatır. Derin, Asya’nın Asya hanımla konuşmalarını duyar. Onun kendi otellerinin birinde kaldığını öğrenir. Hemen müdürün yanına gidip Asya hanımın odasının anahtarını ister.

Odasına girip Asya’nın babasının Asya hanıma gönderdiği mektupları okur. Ali’nin doğum gününe davetli olmayan Derin, kendisine ve Asya hanıma bir davetiye çıkartır. Asya hanım, aldığı davetiyeyle Asya’nın kendisini davet ettiğini düşünüp partiye gider.

Derin, partiye gidip Asya hanımın gelmesini bekler. O geldikten sonra herkesin içinde Asya’nın babasının eski sevgilisini herkese ilan eder. Asya’yı, kocasını, bebeğinin babasını elinden almaya çalışmakla suçlar.

Derin’in saçmalamalarına daha fazla dayanamayan Asya, Zeynep’i kastettiğini, çünkü karnında bebeğinin olmadığını, yaklaşık on gün önce bebeğini düşürdüğünü ve hala hamilelik yalanına devam ettiğini söyler. Ondan sonra Derin’i, partiden kovar. Asya hanımı ise buyur eder.

Sadakatsiz 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Derin Geçmişiyle Hesaplaşmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler