Ana SayfaDizilerÇukur 'dan Duygulandıran Final Tanıtımı

İlgili Postlar

Çukur ‘dan Duygulandıran Final Tanıtımı

Show TV’nin sevilen dizilerinden Çukur final yapmaya hazırlanıyor. Dört sezondur izleyicileri ekranlara kilitleyen diziden duygusal bir final tanıtımı geldi. Detaylar haberimizin devamında…

Ekranlara Veda Ediyor

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Erkan Kolçak Köstendil gibi başarılı isimlerin paylaştığı Çukur, yayınlanan dört sezonun ardından final yapmaya hazırlanıyor.

Çukur dizisinin büyük finali için izleyicilerin heyecanlı bekleyişi sürerken dört sezon boyunca akıllara kazınan sahnelerden oluşan etkileyici bir tanıtım filmi yayınlandı. Tanıtım filmi Çukur hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Çukur, 7 Haziran Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 131. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.

 

Son Bölümde Yaşananlar

Şahram, çetesiyle birlikte mahalleyi basıyor. Salim, öldürülüyor. Mahalle, karanlığa bürünüyor. Amca Cumali, tüm mahalleyi, orada yaşayanlarla birlikte ele geçiriyor. Mahalleliye, orayı yıkacağını onlara on beş gün süre verdiğini söylüyor.

Çatışmada, Vartolu yaralanıyor. Efsun, kendi elleriyle ona bakıyor. Amca Cumali, İdris Koçovalı’nın mezarına gidip onunla konuşuyor ve hırsını alamayıp onun mezarını parçalıyor. Yamaç, tüm aileyi bir araya getiriyor ve Akın’ı, kadın ve çocukların başına bırakıyor.

Kendileri ise, amcasının adamlarıyla mücadele etmek için plan yapıyor. Mahalleye ulaşamadığı için, onlara görüntülü mesaj gönderiyor. Amcaları ise, onun görüntüsünü yok etmeye çalışırken Yamaç, mahalleliye mesajını vermeyi başarıyor.

Amca Cumali, Yamaç’ın sakladığı ailesinin evine kurşun yağdırıyor. Onlar ise kaçıp Efsun’un babaannesinin evini bulup oraya yerleşiyor. Mahallenin kadın ve kızlarını ele geçiren Amca Cumali, onları bir araya toplayıp, Şahram’ın adamlarının isteklerini yapmalarını istiyor.

Yamaç, mahallenin kadın ve kızlarını onun elinden kurtarmak için amcasına teslim oluyor. Vartolu ile Cumali, durumu öğreniyor. Meke Aliço’dan, Yamaç’ı götürdükleri yeri Cumali ile Vartolu’ya söylüyor.

Çukur 4. Sezon 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Saldırıda Koçovalılardan Kim Ölüyor?

Yamaç’ın, eli kolu bağlanıyor. Şahram, onun karşısına geçip kendisini tanıtıyor. Amca Cumali, Sultan’ın fotoğrafının karşısında içki içmek istiyor. Ona getirilen içkiden bir yudum aldıktan sonra yere düşüp bayılıyor.

Ayşe, kızının intikamını almak için amca Cumali’nin yanına gidiyor. Onu, baygın halde yerde bulup, kızını nasıl öldürdüğünü sorup ondan kızının intikamını almaya çalışıyor. Şahram ise, Yamaç’ı bir havuzun kenarında ona, babasının nasıl öldürüldüğünü anlatıyor ve onu havuza atıyor.

Vartolu ile Cumali, Yamaç’ın tutulduğu yeri öğrenip orayı buluyor. Ama gittikleri yerin orası olmadığını anlıyorlar. Yamaç ise, suyun altına gömülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler