Ana SayfaDizilerHaziran Ayında 7 Yeni Dizi Başlıyor!

İlgili Postlar

Haziran Ayında 7 Yeni Dizi Başlıyor!

Haziran ayı itibari ile yaz dizileri ekranlara gelmeye başlıyor. İşte yeni başlayacak olan yaz dizileri…

Cam Tavanlar

Show TV’de ekranlara gelecek olan dizi 9 Haziran Çarşamba günü yayın hayatına başlıyor. Başrollerini Kubilay Aka ile Bensu Soral’ın paylaştığı Cam Tavanlar dizisinin oyuncu kadrosunda oldukça tanıdık isimler yer alıyor. En Son Babalar Duyar, dizisinden tanıdığımız Hatice Aslan ile birlikte Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nilüfer karakterine hayat veren Ayten Soykök dizide yer alıyor.

Cam Tavanlar Dizisi Konusu

Dizide kadınların özellikle iş hayatında karşılaştığı cam tavanlar, yani onların karşılaştığı engeller gözler önüne sunulacak.

En son İçeride dizisinde yer alan Bensu Soral, Cam Tavanlar dizisinde Çukur dizisinde ölerek ayrılan Celesun karakterini canladıran Kubilay Aka ile, dizinin baş rollerini paylaşıyor. Show Tv ekranında yayınlanacak olan dizinin henüz yayın tarihi belli olmadı. Ancak, dizinin yaz sezonunda ekrana gelmesi bekleniyor.

Aşkın Tarifi

Kanal D’de ekranlara gelecek olan dizi 7 Haziran Pazartesi günü yayın hayatına başlıyor. Yapımcılığını NTC Medya’nın üstlendiği, Aşkın Tarifi dizisi sıcacık bir yaz dizisi olacak. Kadir Doğulu ilk kez romantik komedi tarzında bir projede yer alıyor. Yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu dizide, Fırat karakterini canlandıracak. Aşkın Tarifi dizisinin yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp, yönetmenliğini Deniz Koloş ve senaryosunu Doruk Erengül ve Leyla Oter üstleniyor.

askin-tarifi

Aşkın Tarifi Dizisinin Konusu

Kadir Doğulu’nun canlandırdığı Firat, öfkeyle çıktığı yolculuktan sonra kendisini bir Fransız restoranında buluyor. Firat’ın çıktığı bu yolculuk, onun tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşturuyor. Onu bu tutkusuyla buluşturan restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de gerçek aşkla tanışıyor.

Baht Oyunu

Kanal D’de ekranlara gelecek olan dizi 15 Haziran günü yayın hayatına başlıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; en son Fazilet Hanım ve Kızları ve Zalim İstanbul’da oynayan, İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande SubaşıFunda İlhanTuğba ÇomAnıl ÇelikOzan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve en son Afilli Aşk dizisinde oynayan usta oyuncu, Altan Erkekli yer alıyor.

Baht Oyunu Dizisinin Konusu

Baht Oyunu dizisi, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan bir genç kızın hikayesini anlatıyor. Ayrıca dizide, “Aşkın peşinde koşan yakalayamaz, yakalanır” teması işleniyor.

Baş Belası

ATV ekranların izleyici ile buluşacak dizinin başrollerini; İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir, paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda; Neşe BaykentTaner RumeliDilara AksüyekBuçe Buse Kahraman ve Yılmaz Kunt gibi seçkin isimler yer alıyor.

bas-belasi

Ada Masalı

Star TV’de ekranlara gelecek olan dizinin başrollerini; Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz paylaşıyor.

ada-masali

Olağan Şüpheliler

Haziran ayında Exxen platformunda yayınlanacak olan dizinin başrollerini Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray ve Yasemin Allen paylaşıyor. Dizi eşlerini öldüren 3 ev kadının hikayesini konu ediyor.

Kazara Aşk

Star TV’de ekranlara gelecek olan dizinin başrollerinde Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler paylaşıyor. Bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsü, mizahi bir dille ekranlara yansıtılacak.

Kazara Aşk Dizisinin 2. Tanıtımı Yayınlandı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler