Ana SayfaDizilerAkrep 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efe Ahmet'den İntikamını Alabilecek Mi?

İlgili Postlar

Akrep 24. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efe Ahmet’den İntikamını Alabilecek Mi?

Star Tv’nin sevilen dizisi Akrep, 23. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Merve, Efe’yi yaralı bir şekilde hastaneye götürmeyi başarıyor. Ahmet, Efe’yi öldürmek için elinden geleni yapıyor. Ferda, annesinin verdiği zehirle Ahmet’i zehirlemeye çalışıyor. Akrep, 24. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Efe Ahmet’ten, intikamını alabilecek mi?

Perşembe Dizileri 2020

Efe Ahmet’den İntikamını Alabilecek Mi?

Akrep 24. bölüm 1. fragmanında; Ferda, Ahmet’i öldüremiyor. Ayşem, Aras’ın babasının zoruyla kendisine evlenme teklif ettiğini anlıyor. Duru’ya gidip, Aras’ın onu sevdiğini söylüyor. Merve ile Efe, Ahmet’in teknesine onu öldürmek için tuzak kuruyor.

İşte Akrep 24. bölüm 1. fragmanı….

AKREP 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Merve, Efe’yi yaralı bir şekilde hastaneye yetiştiriyor. Efe, ameliyata alınıyor. Hastaneye, Perihan ile Ferda’da geliyor. Merve, Efe’ye yaptıklarını öğrenip onları affetmiyor ve onların bundan sonra ailesi olmadığını söylüyor. Polisler geliyor ve Merve’yi sorguya alıyor.

Merve, polise kimsenin ismini veremiyor. Duru, Aras’ın Ayşem’le evleneceğini öğrenip sinir krizleri geçiriyor. Ferda ile Perihan, Ayşem’le Aras’ın evleneceğini öğrenip ikisi de buna karşı çıkıyor.

Perihan, fenalık geçirip eve geliyor. Duru’yla konuşup o evliliğin gerçekleşmeyeceğini söylüyor. Ahmet, Efe’nin yaşadığını öğreniyor. Adamlarına, onu öldürmeleri için emir veriyor. Efe polislere, kendisini kimin vurduğunu söylemiyor.

Ayşem, Aras’ın kendisini sevmediğini ve zorla evlenme teklifi ettiğini anlıyor. Aras’ta, bunu ona itiraf ediyor. Perihan Ferda’yla, tekrar ana kız olmak istiyor. Onunla dertleşip ona sarılıyor. Ailelerinin selameti için Ahmet’ten kurtulmak için bir plan yapıyor.

Ferda, Ahmet’i arayıp onunla buluşmak istiyor. Ahmet, Ferda’nın bu teklifi karşısında heyecanlanıyor ve onunla buluşmaya gidiyor. Ferda Ahmet’e, çok mükellef sofra hazırlıyor. Onu sevdiğini söyleyip onu baştan çıkarıyor.

İçeceğine koyduğu akrep zehrini Ahmet’e içiriyor. Duru, intihar etmeye karar veriyor ve anneannesine veda mektubu yazıyor. Mektupta, oğlunu ona emanet ediyor. O sırada Perihan, fenalaşıyor.

Hacer, onun ilaçlarını verip yatırıyor. Ferda, Ahmet’e zehri verip neler olacağını beklemeye başlıyor. Daha sonra anneannesinin çok hasta olduğunu öğreniyor. Anneannesinin başına gidip onun yatakta hareketsiz yatarken görüyor. Onun öldüğünü zannediyor.

Akrep 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferda Ahmet’i Zehirliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler