Ana SayfaDizilerAlev Alev Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti! Çelebi Sonunda Cezasını Buluyor!

İlgili Postlar

Alev Alev Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti! Çelebi Sonunda Cezasını Buluyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Ömer, tam Çelebi’yi öldüreceği sırada Rüya, geliyor. Çelebi, tutuklanıyor. Çiçek, İskender’le yemeğe çıkıp onun yaptıklarını itiraf ettirip, kaydı komisere veriyor. İskender, tutuklanıyor. Ozan ile Cemre, evleniyor. Çelebi, sonunda cezasını buluyor.

Perşembe Dizileri 2020

Çelebi Sonunda Cezasını Buluyor!

Alev Alev dizisi 28. bölümüyle final yaptı. Dizinin final bölümünde; Rüya, Ömer’in Çelebi’yi öldüreceğini bildiği için hemen komiseri arayıp onun, telefon sinyalinden yerini bulmasını ve bir delilik yapmadan onu durdurmasını istiyor. Ömer, tam Çelebi’yi vuracakken polisler geliyor.

ALEV ALEV FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Çelebi, Ömer’in kendisini öldürmesi için yalvarıyor. Çünkü, tutuklanırsa kurtuluşu olmayacağını biliyor. Çelebi’nin annesi de oğluna yardım ettiğini itiraf edip hapse atılıyor. Çiçek, İskender’e aşık oluyor. Ancak, hem Tomris hem de Rüya tarafından dışlandığı için İskender’le yemeğe çıkıyor.

Yemekte ona, her şeyi itiraf ettirip ses kaydı alıyor. Aldığı ses kaydını emniyete teslim ediyor. İskender tutuklanıyor. Tutuklandıktan sonra Çiçek onun yanına gidiyor. İskender, onunla görüşmek istemiyor.

Çiçek, onlarca kişinin yandığı geceyi unutamadığını, eğer cezasını çekerse onunla bir gelecekleri olabileceğini söylüyor. Çelebi, aklını yitiriyor. Herkes onun, numara yaptığını düşünüyor.

Seher, oğluyla konuşuyor ve onun Cemre’yi ne kadar sevdiğini anlayıp onların birlikte olmalarına karşı çıkamıyor. Cemre’yle de konuşup oğluyla onun birlikte olmasına karşı çıkmayacağını, oğlunun onu ne kadar sevdiğini gördüğünü söylüyor.

Ozan, Cemre’ye evlenme teklif ediyor. Atlas. sürekli Çiçek’i soruyor. Tomris, Çiçek’i affedemiyor. Çiçek, İskender’in tutuklanmasını sağladıktan sonra onlarla arasını düzeltiyor. Ama onlara, İskender’e aşık olduğunu cezasını çektikten sonra onunla birlikte olacağını söylüyor.

Çelebi, akıl hastalıkları hastanesine götürülüyor. Orada iğnelerle anca sakinleştiriliyor. Cemre, bir çok çaresiz şiddet gören kadının sesi oluyor. Ozan ile Cemre, evlenecekleri gün Çelebi’nin hastane odasından aşağı atlayıp intihar ettiği haberini duyuyorlar.

Cemre, Çelebi’nin öldüğünden emin olamıyor. İkili çok güzel bir düğünle evleniyor. Rüya, hamile olduğunu öğrenip Ömer’e, baba olacağı müjdesini veriyor.

Alev Alev 28. Bölüm Final Ön İzlemesi Yayında! Çiçek İskender’e Aşkını İlan…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler