Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Kıbrıs 9. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayında! Kemal Ölüyor Mu?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Kıbrıs 9. Bölüm Sezon Finali Fragmanı Yayında! Kemal Ölüyor Mu?

TRT 1’in büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bereli, kimliğini belli etmemek için yaralı bir şekilde arkadaşına ulaşıyor. Kemal, İnci’nin saklandığı yeri buluyor. Tam eşi ve kızını bulup kaçırırken, Sampson’un adamlarına yakalanıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs 9. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Kemal, ölüyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Kemal Ölüyor Mu?

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin 9. bölüm sezon finali bölümünde; Kemal, karısı ve kızını kurtaracağı sırada Rum askerlerine yakalanıyor. İnci, yurt dışına gitmek istemiyor. Orada kalıp halkına yardım etmek istiyor. Saldırıda birisi ölüyor ve cenaze namazı kılınıyor. Kemal, ailesi için kendisini feda mı etti?

İşte Bir Zamanlar Kıbrıs 9. bölüm sezon finali fragmanı…

BİR ZAMANLAR KIBRIS 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sandi, kardeşleriyle tehdit ediliyor ve Kıbrıs’tan Rumlar’a haber götürmek zorunda kalıyor. Erzaklarını almak için Kemal’in tasarladığı bombayla Kıbrıs halkı, yiyeceklerine kavuşuyor. Ancak Bereli, bu planda yer alıyor ve yaralanıyor. Kemal, Bereli’nin kim olduğunu anlıyor.

Sandi, Bereli’yle konuşmak istiyor. Ona, kardeşleriyle tehdit edildiğini ve İnci’yi bir odaya kilitlediğini anlatıyor. O konuşmaları duyan Kemal, içeri giriyor ve karısının nerede olduğunu soruyor.

İnci, oradan kaçıp bir kamyonetin kasasında sabah ediyor. Kızının sığındığı kişiler tarafından karakola teslim edildiğini görünce, hemen kiliseye sığınıp onlardan yardım istiyor. Rahibe kılığına girip kızını karakoldan kurtarıyor.

Rahip ve rahibeler, İnci’yle kızının kaçmasını sağlıyor. Samsong, bunu anlıyor. İnci tarafından yaralandıktan sonra, rahibi bulup onu öldürüyor. İnci ise, eski evini buluyor. Kemal, karşıya geçip İnci ile kızını buluyor.

Samsong, tüm mahalleyi ateşe veriyor. Kemal ile İnci, zorda olsa bir fırının kamyonetine binip oradan uzaklaşıyor. Fırıncı durumu fark edince, Kemal hemen karısı ve kızını alıp oradan uzaklaşıp terk edilmiş bir eve sığınıyor.

Bayrak radyosundan gelen mesajla gideceği yeri anlıyor. Hemen bir araba çalıp, İnci ve kızıyla birlikte o istikamete doğru gidiyor. Sandi, ambulans arabasıyla onları alıyor. Onları Türkiye’ye kaçabilecekleri yere götürüyor. Ama yolda Rumlar, önlerini kesiyor.

 Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi Final mi Yapıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler