Ana SayfaDizilerKefaret 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe Sude'yi Zeynep'ten Koparmak İstiyor!

İlgili Postlar

Kefaret 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe Sude’yi Zeynep’ten Koparmak İstiyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kefaret, 28. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep, Selena’nın ve Sude’nin pasaportunu alıp gitmelerine engel oluyor. Bu arada Ayşe’nin Sude’nin babaannesi olduğu ortaya çıkıyor ve işlemler başlatılıyor. Fulya, Selena’ya tuzak kuruyor. Kefaret 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ayşe, Sude’yi Zeynep’ten koparmak istiyor.

Pazar Dizileri 2020

Ayşe Sude’yi Zeynep’ten Koparmak İstiyor!

Kefaret 29. bölüm 1. fragmanında; Selena, ülkeyi terk ediyor. Sude, mutluluktan havalara uçuyor. Ayşe, Sude’yi alıp ona tek başına bakmak istiyor. Münevver, gidip Ayşe’yle konuşuyor. Ona, neden Sude’yi Zeynep’ten kopardığını soruyor. Oda Sude’nin, onlarla büyümesini istemediğini söylüyor.

İşte Kefaret 29. bölüm 1. fragmanı…

KEFARET 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşe Sude’ye, babaannesi olduğunu açıklıyor. Zeynep, elindeki belgeleri Bahri’ye verip Sude’yi almak için hemen harekete geçmesini istiyor. İşler, bir sonraki mahkemeye kalıyor. Mahkemeye de daha bir ay süre olduğundan Selena Sude’yi, yurt dışına götürmek istiyor. Ancak, havaalanına giderken pasaportlarının olmadığını fark ediyor.

Zeynep, zaman kazanmak için onun çantasından pasaportlarını alıp saklamıştı. Selena, pasaportları tekrar çıkarmaya çalışırken Zeynep, Sude’yi eve getiriyor. Arzu, çok hastalanıyor. Şule, Ahmet’in yanına gidip ondan yardım istiyor. Ahmet, Arzu’yu bir doktor arkadaşına muayene ettiriyor.

Meltem, Alp’e çok aşık oluyor. Zeynep’i bile ondan kıskanmaya başlıyor. Alp, Zeynep’in yanına gelip ona belgeler imzalatıyor. Meltem, iş yerinin ruhsatını alıp duvara asmaya çalışırken ruhsatın Zeynep’in üzerine olduğunu fark edip sinir krizleri geçiriyor.

Alp Meltem’e, iyi bir insan olacağını ümit ettiğini, ancak kötülüğün içinde olduğunu söyleyip, iş yerini Zeynep’in işleteceğini onun da kirasını alacağını söylüyor. Fulya, tarihi paralar satan bir yer buluyor. Tüm düğün altınlarını verip oradan bir kaç tane tarihi değeri olan para alıyor.

Bu arada Selena’nın daha önceden bağımlılık tedavisi olduğu ortaya çıkıyor. Bahri, dosyaya bunu da ekliyor. Sinan, Emre ile yaptığı operasyonda Mehdi’yi yakalayıp her şeyi itiraf ettiriyor. Fulya, elindeki değerli paraları Selena’nın valizine gizlice koyuyor. Zeynep, gözyaşları içinde Sude ile vedalaşıyor.

Kefaret 28. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Sude’nin Gitmesine Engel Olabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler